USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Школяр на фізкультурі помер від крововиливу в мозок

20 Травня 2010 10:13
Причиною смерті 15-річного учня на уроці фізкультури в школі села Стара Некрасівка Ізмаїльского району Одеської області, стала, за попереднім діагнозом, мозкова кома та крововилив у стовбур головного мозку.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров’я України.

За даними МОЗ, смерть дитини настала миттєво, під час гри у футбол на уроці фізкультури.
У дитини не було протипоказань для занять спортом. Хлопчик у березні 2010 року пройшов щорічний обов’язковий медичний профілактичний огляд з проведенням йому електрокардіографічного дослідження. За висновками лікарів хлопчик – здоровий, віднесений до основної групи з занять на уроках фізкультури. Неодноразово брав участь у спортивних змаганнях, зазначили в МОЗ, посилаючись на інформацію Головного управління охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації.
Зі слів педагогів відомо, що хлопчик напередодні смерті допомагав батькам по господарству, під час робіт поскаржився на сильний головний біль, за медичною допомогою батьки дитини не звертались. З анамнезу дитини також відомо, що батько хлопчика двічі переніс інсульт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus