USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

З'явилися фото з місця загибелі велосипедистів на Волині

11 Квітня 2017 12:49
Поліція опублікувала фото з місця аварії, в якій п’яний водій збив групу велосипедистів.

Нагадаємо, в неділю, 9 квітня, на вулиці Ковельській у селищі Турійськ п’яний водій, керуючи автомобілем «Renault Meggan», збив чотирьох велосипедистів. Двоє із них загинули на місці пригоди, одну потерпілу госпіталізували. Водія поліцейські затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

За кермом легковика перебував 31-річний мешканець селища Турійськ. Керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, водій збив чотирьох велосипедистів, які рухалися в попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди двоє велосипедистів, 34 та 25 років, загинули на місці. Ще одну велосипедистку, 31-річну місцеву мешканку, госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. 25-річну постраждалу велосипедистку не госпіталізовували.

Водія затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Нині, слідчі оголосил йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченного ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від п'яти до десяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
nszsr Показати IP 11 Квітня 2017 22:27
його треба садити до кінця життя
Ja Показати IP 12 Квітня 2017 11:45
5 років за подвійне вбивство!!?
Тур Показати IP 13 Квітня 2017 18:24
Загинули два швагі з однієї родини - тільки довічне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus