USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд оголосив вирок правоохоронцю за махінації на митниці

12 Вересня 2013 08:41
Нововолинський міський суд оголосив вирок екс-працівнику внутрішньої безпеки волинського управління Міндоходів, який неодноразово одержував неправомірну вигоду від підприємців, - інформують у прес-службі управління СБУ в області.

Суд встановив, що правоохоронець, виконуючи функцію протидії корупції на митному посту «Володимир-Волинський» Ягодинської митниці, одержував гроші від представників підприємств, які здійснюють імпорт транспортних засобів.

За неперешкоджання митному оформленню підприємці-експортери сплачували зловмиснику по 20 доларів за кожен розмитнений автомобіль.

Загалом правоохоронці задокументували одержання правопорушником 2700 доларів неправомірної вигоди.

Суд визнав колишнього співробітника Міндоходів винним у вчиненні злочинів, передбачених частино 2 та 4 статті 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди, вчинене повторно) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік та з позбавленням права обіймати атестовані посади в правоохоронних органах і посади, пов’язані зі здійсненням функцій представника влади на три роки.

Окрім того, суд позбавив засудженого спеціального звання – «майор податкової міліції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 12 Вересня 2013 22:48
Чому не названо прізвища та імені осудженого?+ фото обов'язково

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus