USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сусідки-лучанки у гаражі підпільно виготовляли горілку

5 Травня 2011 09:19
У Луцьку дві сусідки організували виробництво та продаж фальсифікованих алкогольних напоїв.
Підпільну гуральню обладнали у власному житлі однієї із сусідок та гаражне приміщення іншої сусідки. У цих приміщеннях зберігати готову продукцію, спирт та компоненти для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. Про це повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.
На час обшуків в помешканні громадянки П. та в гаражі її спільниці податкові міліціонери виявили та вилучили весь необхідний арсенал пристроїв та сировини, що свідчив про налагоджену роботу підпільного виробництва.
Горілку-фальсифікат із цього нелегального цеху маскували під продукцію місцевого спиртогорілчаного комбінату.
На час проведення обшуків правоохоронці вилучили 410 пляшок такого товару.
Окрім того, вилучено 333 літри спирту, 1220 марок акцизного збору з ознаками підробки, 5 тисяч корків та електричний пристрій, який використовувався для розведення водно-спиртової суміші, ароматизатори і спиртометр.
За зібраними матеріалами податківці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 204 КК України – незаконне виготовлення та збут підакцизних товарів, що становлять загрозу життю і здоров’ю громадян.
Податкова міліція встановлює осіб, причетних до постачання спирту та підроблених марок акцизного збору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 5 Травня 2011 10:06
Не поділилися напевно з ким потрібно. Шановні журналюги. Напишіть будь ласка статтю про самогоноваріння. У нашому будинку майже в кожному підїзді варять і продають алкашам самогон. Боляче дивитися нак цих колись нормальних людей. Зазначу що це все відбувається з мовчазної згоди міліції. Бо тільки сліпий не може побачити цього беззаконня.
малопючий Показати IP 5 Травня 2011 15:50
Вкажіть адресу і "журналюги" негайно виїдуть виконувати ваше замовлення.
) Показати IP 5 Травня 2011 23:59
В моєму будинку теж є 2-3 "точки", але туди раз на тиждень як на роботу приходить участковий міліціонер, отримує свою долю і спокійно іде далі "працювати" )
Лучанин Показати IP 6 Травня 2011 15:07
Вулиця конякіна 12Б Прошу дуже.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus