USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Цієї ночі у Луцьку підпалили будинок

24 Лютого 2014 14:52
Невідомі підпалили 2-поверхову житлову будівлю у Луцьку на вулиці Сеченова. Про пожежу, яка мала місце вчора, 23 лютого, майже опівночі, в міліцію повідомив 51-річний власник домівки.

Правоохоронцям він зазначив, що його будинок намагалися спалити. Вогонь, зі слів рятувальників, пошкодив вхід до приміщення та речі домашнього вжитку в гаражі.

До приїзду пожежників, вогонь уже ліквідували, - прокоментувала інцидент майор служби цивільного захисту Ірина Варварук.

«Ймовірно, підпал», - зауважила вона.

Своєю чергою, завідувач сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в області Оксана Блищик розповіла, що під час огляду місця пожежі виявили залишки розбитої пляшки.

Наразі, з її слів, триває перевірка.

Попри чутки, які ширяться Луцьком, що цієї ночі невідомі намагалися підпалити будинок волинських спецпризначенців, цю інформацію в міліції не підтвердили. Мовляв, приватні дані про заявників не оприлюднюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 31
Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 15:15
Почалось. Вот і революція. В києві революція закінчилась, а у Луцьку її штучно підтримують.
Анонім до Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 15:25
Ні, революція закінчилася, але з її початком в наші домівки ще прийшла й віна. Не за горами її справжнє лице. Чим ближче до виборів тим буде видніше.
сергій Показати IP 24 Лютого 2014 15:18
"Правий сектор", маючи бажання, дорватись до влади, пішов на людей війною!!! Не допустимо нової свори у рідному місті! Гнати фашистів данильчуків зі сцени театрального майдану!!!
АноніМ до сергій Показати IP 24 Лютого 2014 15:34
А де були Ви, коли хлопці з Правого сектору бігли під кулі на Інституцькій? Що Ви зробили для свого рідного Луцька та для України вцілому?
до до АноніМ Показати IP 24 Лютого 2014 15:41
у луцьку війни і не було, данильчук її штучно зробив. Нехай ваш Данильчук хай скаже що він особисто для герої майдану зробив, коли він до києва їздив? Він же жодного разу так і на майдан не іздив. Зрадник. Я особисто їздив у Київ на майдан, там перебував. А він і ти де були ?
до до АноніМ Показати IP 24 Лютого 2014 15:42
і що саме ти для майдану зробив АноніМ?
прості люди до АноніМ Показати IP 24 Лютого 2014 15:48
Ми були вдома. Доречі тут же були твої данильчуки. Тільки ми ходили на роботу, вчили наших дітей. Ми лікували людей, які до нас зверталися. Ми хотіли миру в нашій країні! Ми робили те що вміємо. А вони громили і ламали, бо від природи більш нічого не вміють, а ще вони ставили людей на коліна, а ще вони обклали обласну адміністрацію мішками і цілодобово її охороняють, я так розумію від НАС людей волинських які можуть прийти і в будь який момент їх звідти - "попросити" покинути?!?! ТАК?
серг до сергій Показати IP 24 Лютого 2014 22:49
Кожен повинен робити свою роботу "ПР сектор" зробив! Але стало якось в Луцьку страшновато за безпеку. Хто її охоронятиме дітвора 18-22роки в масках? Я надіюсь що їхні вчинки і поведінка не буде викликати ненависть і страх, задумайтесь ПС і робіть щось далі етап палок ви виконали.
Микола до сергій Показати IP 25 Лютого 2014 10:10
Що ти ліпиш? при чому тут Правий Сектор? Хлопці молодці були в тяжких нічних боях а це шпана якась. Спершу давай докази, що це Правий Сектор а потім щось патякай, а так ти брехун, без доказів!
я Показати IP 24 Лютого 2014 15:25
провокації.
СМЕРТЬ МУСАРАМ Показати IP 24 Лютого 2014 15:25
Скильки ще роботи для правого сектору почекайте будете ще горити в будинках симьями у*оди мусарски
до до СМЕРТЬ МУСАРАМ Показати IP 24 Лютого 2014 15:45
мусор та зброд то ти. Таких як ти ізольовувати в Ліпінах треба. Да і незабутись ,..... стерелізовати таких як ти треба, що такі не розмножувались. Маму твою дуже жалко....такого ..... в сім'ї мати., це горе велике.
невпевнений, але до до Показати IP 24 Лютого 2014 15:57
тут пішла інфа, що там в данильчуків, якийсь в них Поха психічнохворий. То певно він сидить і пише ди*ільне!
**** до невпевнений, але Показати IP 24 Лютого 2014 16:31
Самі ви психічнохворі
невпевнений до **** Показати IP 24 Лютого 2014 16:33
Поха правда очі коле?
Анонім Показати IP 24 Лютого 2014 15:40
В аду ви будете горіти за такі слова!!!
'Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 16:06
Такими справами повинно негайно занятись СБУ.хочем робити цивілізовану країну всі повинні дотримуватись Закону. Якщо бояться самі нехай залучають громадкість.Ті що воювали були в Києві на барикадах, і не думаю що хочуть палити житлові будинки.Недарма Раша-24 тарабанить про волинських різунів.І нічого мовчать, чого маєм боятись.Мали зеківську країну, а тепер яку так збудуєм7 Фашистську. Що робить волинська міліція, вже є новий міністр.Чого не виходять на майдан і вулиці. Пару придурків боятись, за ради миру на волинській землі лучани вас підтримають.Може хтось надіється що за явний розбій, приниження других людей Луцьк піде за них стіною. Викусять, ще за грати загримлять.Реабілітацій чи амністій за таке не буде.Воювали з янучари, тепер ще з своїми маємо? Є новий міністр МВД, очільник СБУ. Генпрокурор..почистять чи реформують органи, але ж не всіх.Не всі мусора, впевнений переважна більшість нормальних і порядних людей. Хочете щоб вас називали правоохоронцями.доведіть це.
Олег до 'Лучанин Показати IP 24 Лютого 2014 17:36
СБУ може тільки кришувати незаконний бізнес. Ну і, звичайно , організвати розстріл майданівців, наприклад.
Лучанка до 'Лучанин Показати IP 25 Лютого 2014 12:09
Чому було не співати про закон до Майдану? Де був закон ,коли грабували країну? Де був закон, коли робили диктатуру! Де був закон, коли правоохоронці кришували наркотики , били і хватали людей на вулиці і т.д. Як сьогодні всі різко згадали про закон !!! А вибори? В якій задниці сидів вибір людей? Де закон пробезкоштовне навчання та медицину!
123 Показати IP 24 Лютого 2014 17:14
Коли спалять будинок Терещука, Поліщука, Башкаленка, Найди, Шпака??????
до 123 Показати IP 24 Лютого 2014 17:34
Не розпалюйте ворожнечі у місті! Бійтеся Бога!
Збентежений Показати IP 24 Лютого 2014 18:56
Воно й не дивно, якщо серед білого дня до держустанови вривається чоловік і погрожує все і всіх спалити, при цьому розмахуючи коктейлем Молотова. Де ж тоді той порядок, який нам так обіцяли??
Принциповий націонал Показати IP 25 Лютого 2014 08:42
Ви що знущаєтесь?В прокуратуру заходити з автоматами це вже свавілля!Прокурор області втік ті хто на місцях повинні виконувати свої функції і ніяких заяв на звільнення бо зараз їм немає альтернативи (це шлях до анархії), прийде час вони самі підуть. Схаменіться повертайтесь до реальносьті і не перетворюйте революцію на "Беспредел"
товаришам Показати IP 25 Лютого 2014 09:05
Товариші міліціонери! Можливо, нам варто обєднатися, щоб дати відсіч нахабному виродку данильчуку, і показати йому його місце? Ця тварюка зарвалася до того, що ставить наших друзів на коліна, погрожує н7ашим сімям, починає палити наші домівки. Я прослужив в МВС чесно 15 років і присягу не порушував, не збудував собі маєтку, не маю дачі, живу на зарплатню і купив всього -навсього ВАЗ 1987 року випуску. Мої діти не вчаться за кордоном. За що я маю ставати на коліна перед цим поганцем - за те, що охороняв Луцьк впродовж 15 років і ловив бандоту, поки він розважався в нічних клубах з такими самими, як сам повіями? Друзі, обєднуємось і не дамо себе скривдити різним покидькам. Чекаю відгуків.
Горохівець до товаришам Показати IP 25 Лютого 2014 18:10
Чомусь не вірю я тобі, чоловіче. Чи мав ти право бити тих, кого затримував? Чи дозволяв тобі це Закон? І живеш ти як більшість українців - бо забезпечував бандитам-олігархам довести Україну до останнього місця у Європі за рівнем життя.
у підтримку товариша Показати IP 25 Лютого 2014 11:16
Повністю згоден. Не за таких Данилючуків і його свавілля столи люди на майдані у Києві. Не йому судити і вирішувати долі людей. Він ніхто і звуть йцого ніяк. Нехй скаже що він зробив для лучан під час свого перебування у міській раді. Те, що зараз він на Луцьк приганяє своїх бандюків рівненчан всі знають!!! А от що він доброго зробив - ніхто!!!! Схаменімося, зупинімо банду, яка приходить на зміну попередній. Може у нас немає зброї, а ле у нас є розім, чого цим хлопцям явно не вистачає. Всі на Театральний!!!!! Геть фашизм в Україні!!!!!!!!!!!!!
українка до у підтримку товариша Показати IP 25 Лютого 2014 12:47
Підтримую повністю!!!!! хто знає цього негідника це підтвердить,,,, людина хвора на манію величія ,,,забрати терміново з міста Луцька!!!!!ГЕТЬ!!!
Її її Показати IP 25 Лютого 2014 13:47
Хлопці їх треба загнали в страх так як ця зграйка робила з нами щоб данилючок, пащенко , поха боялися за свої сім'ї майно і себе до кінця життя!!!!
х Показати IP 25 Лютого 2014 14:01
Людоньки, простіть цьому данильчуку-ну слабеньке воно на всю голову-приберіть це опудало з міста і все буде спокійно-з нього такий революціонер як з мене пожарник-чудо убоге розумово відстале!
хех Показати IP 25 Лютого 2014 17:43
мусарська провокація
123 Показати IP 25 Лютого 2014 21:16
людям потрібрий мир і спокій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus