USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Цигани з-під носа хазяїв вкрали 15 тисяч

17 Липня 2010 14:28
У подружжя пенсіонерів із села Добре Камінь-Каширського району циганки викрали 15 тисяч гривень

Про це 17 липня повідомила газета «Волинь нова» .

Одна з шахрайок - віком до 25 років, інші дві - старші. Приїхали вони в село іномаркою темного кольору, розповів виконуючий обов'язки начальника райвідділу УМВС Олександр Макарчук.

За словами сусіда потерпілих Сергія Бегаля, з тиждень сновигали вулицями під виглядом продавців ковдр, курток та інших речей. Купували старі телевізори на запчастини. Бачив чоловік і як біля будинку потерпілих іномарка зупинилась. Коли, нарешті, автомобіль поїхав, сусід вирішив навідатись, поцікавитись, чого приїжджали незнайомці.

Господар розповів, що гості пообіцяли з його будинку зробити... перевалочну базу, куди завозитимуть апельсини та мандарини для продажу. Від цього ґешефту і йому буде вигода. Крім того, приїжджі дивилися, де саме можна зробити добудову під склад.

Коли додому повернулася Ганна П. (вона якраз була в магазині), то кинулась до грошей, що були під подушкою. Там, як тепер стверджує, було 1400 гривень. Але їх не виявилося.

А згодом і дід у своїй схованці не знайшов жодної гривні з більш як 14 тисяч...

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus