USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У луцькому спорткомплексі «рятували» людей від пожежі

22 Грудня 2017 11:36
У спортивному центрі «Sport Life», що в Луцьку, рятувальники провели комплексні тактико-спеціальні навчання щодо гасіння пожеж у будівлях з масовим перебуванням людей.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Захід організували з метою вдосконалення навиків організації і тактики гасіння пожеж і ліквідації надзвичайних ситуацій у місцях із масовим перебуванням людей, а також для вивчення об’єкту аби у разі реальної загрози зреагувати з найвищою ефективністю.

Згідно тактичного задуму навчань, у «Sport Life» виникла пожежа. В результаті умовного загорання технічний працівник об’єкту отруївся продуктами горіння та знепритомнів. Про подію адміністрація об’єкту повідомила до Служби порятунку за номером «101». До прибуття професійних вогнеборців охорона закладу організувала евакуацію персоналу, але за словами адміністрації можливе перебування потерпілого працівника на технічному поверсі будівлі, який не вийшов.

Вже за кілька хвилин після виклику прибули пожежно-рятувальні підрозділи Луцького гарнізону. Рятувальники оцінили обстановку, провели відключення світла, винесли умовного потерпілого, встановили автоцистерни на вододжерела, проклали рукавні лінії для подачі вогнегасних засобів до місця умовної пожежі. Бійці ДСНС показали високий рівень професіоналізму у тактиці боротьби з вогнем, а техніка і засоби пожежогасіння працювали на максимальній потужності в умовах, максимально наближені до реальних.

Всього на навчаннях задіяні 15 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки Управління ДСНС України у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus