USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Камені-Каширському горів Fiat Doblo

19 Березня 2018 12:25
Сьогодні вночі в дворі будинку на вулиці Ковельській у Камені-Каширському загорівся автомобіль «Fiat Doblo». Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

До Камінь-Каширського відділу поліції близько 5 години надійшло повідомлення від місцевого відділу ДСНС про те, що сьогодні по 3 годині в дворі будинку по вулиці Ковельській у райцентрі відбулось загоряння автомобіля «Fiat Doblo», повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Автомобіль належить 50-річній місцевій мешканці. На місце події виїхали рятувальники та слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції. Пожежу оперативно ліквідували. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Поліція провела детальний огляд місця події. Буде призначено ряд експертиз для з’ясування причини загоряння.

За цим фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus