USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на переході мікроавтобус збив дівчину

21 Жовтня 2016 09:43
Водій мікроавтобуса не встиг вчасно загальмувати і спричинив наїзд на молоду дівчину, яка саме переходила проїжджу частину на пішохідному переході на вулиці Огієнка у Луцьку. Автопригода трапилася сьогодні, 21 жовтня, орієнтовно о 8.30.

На місце події прибули патрульні і бригада швидкої.

Зі слів свідків ДТП, дівчина була у стані шоку, плакала і скаржилася на самопочуття, тому постраждалу госпіталізували.

Крім того, як кажуть свідки, з огляду на гальмівний шлях водія, то у машини, ймовірно, несправності гальмівної системи.

Наразі, у Патрульній поліції Луцька подію не коментують, тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
111 Показати IP 21 Жовтня 2016 10:34
В нас ще треба пішоходів навчити переходити дорогу,а то вилітають перед машиною, бо вони на пішохідному переході.Бережіть життя,не будьте такими безпечними!!!
Марія Показати IP 21 Жовтня 2016 10:43
Шановна влада, скажіть , будь ласка, де в Луцьку можна спокійно переходити вулиці? Водії "летять" як скажені ніби в них самих немає дітей або родичів, які ходять пішки. І для чого копи, штрафи та все інше законодавство?
Влада до Марія Показати IP 21 Жовтня 2016 12:20
Шановна, перед тим як апелювати до влади по всякій єрунді, в даному випадку робимо слідуюче: 1. Відкриваємо ПДД (вони не тільки для водіїв) і уважно читаємо як переходити дорогу і де переходити дорогу. 2. Коли наблизились до місця преходу дороги включаємо мозок, згадуєм ПДД, відключаємо "свідомість каралєвішни" ( дику впевненість, що зебра наше фсьо), уважно дивимось вліво і вправо, при потребі чекаємо СКІЛЬКИ ТРЕБА ( ми ж включили мозок і розуміємо, що в машині можуть гальма відмовити, водій-дятел може по телефону тріпатись, або взагалі пяним бути, а наше життя нам дорожче ніж той час який ми чекаємо) і тоді безпечно переходимо вулицю. А шукати винних у всьому, тикати на когось пальцем не потрібно. Вам ніхто і нічого не винен , і нікому крім себе ви не потрібні. Кричати "зрада" звичайно цікавіше, але суті це не міняє. Здоров`я вам і вашим рідним.
Очевидець до Марія Показати IP 21 Жовтня 2016 12:27
Якби вона спокійно переходила вулицю, а не вибігла на пішохідний перехід, тоді б не було такого. Створила проблеми собі і водію.
Мама Показати IP 21 Жовтня 2016 10:53
Біля 5 школи завжи аварії. Ніяк до влади неможливо достукатись щоб зробили вже щось, дітки йдуть до школи.
Ілля Показати IP 21 Жовтня 2016 12:04
Повинні автівками ганяти по полях або за містом а в місті там де люди пенсіонери , на калясках, мами з калясками і так далі -повинні їхати повільно ао ходіть пішки, а не ганяють і світа Божого не бачать. Будьте обережні водії о ж і ваші чи діти чи внуки чи хтось з сімї теж ходить пішки
Рома Показати IP 21 Жовтня 2016 18:57
Чому водіїв штрафують за те що не пропустив пішохода? А пішоходів ні!!! От як би оштрафувати чоловік так з 50-100 за перехід не по ПДР. Тоді можливо дійде. Ато мамаша з дитиною шпарить бо маршрутка втече. А потім діти так само переходять, а винен водій.
Просто мама Показати IP 21 Жовтня 2016 19:59
Нещодавно була свідком: перед зупинкою "Храм всіх святих" на Соборності стоїть патрульна машина. На зупинці з маршрутного автобуса виходять троє дівчат і відразу переходять проспект до "Софтлайну" прямо перед поліцейськими. Та вийшли б патрульні, штрафонули, іншим наука була б.
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2016 00:36
Пішоходи, не забувайте, що на слизькій дорозі зупинити сраку легше, ніж автомобіль!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus