USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку п’яний водій, якого намагались зупинити, скоїв ДТП

27 Липня 2016 09:50
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 липня близько 22 години на вулиці Володимирській. Небайдужі громадяни намагались зупинити водія, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак він допустив наїзд на їхній транспортний засіб.

Загалом через керування у стані алкогольного сп’яніння луцькі патрульні цієї ночі склали три протоколи, у двох із цих випадків нетверезі водії були учасниками ДТП, - інформують у прес-службі патрульних.

Друга ДТП сталася на вулиці Рівненській у Луцьку. Так, раніше Інформаціне агентство Волинські Новини повідомляло, що близько 23 години трапилась ДТП на вулиці Рівненській. Тут водій здійснював обгін і допустив наїзд на інший автомобіль, внаслідок аварії постраждала молода дівчина.

На місці цих подій працювала слідчо-оперативна група.

Третього нетверезого водія затримали близько 1 години ночі на вулиці Глушець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Луцьк Показати IP 27 Липня 2016 10:14
Як можна так перекрутити?!!!! На вул.Володимирській хлопці хотіли розібратись з старшим чоловіком який "підрізав" їхнє авто. Стали посеред дороги з лівої сторони біля подвійної суцільної, повідкривали дверки і хотіли розібратись з чоловіком (напевне, передивились американських фільмів дітвора). Чоловік не відреагував і далі поїхав по займаній ним правій смузі. Так як дверки були відкриті, а авто стояло посеред дороги, то зрозуміло, що авто чоловіка пошкодило цей мерс. Водій мерса довго не думаючи вийшов з авто і почав розбиратись з чоловіком, бігав там туди -сюди, набрав татка і потім дварив чоловіка в око. Так як це старший чоловік, він упав на дорогу (де було багато скла) та вдарив грудну клітку та голову. Накільки було чути то у нього струс мозку та забій грудної клітки. Це підтверджували усі свідки. Надіюсь в поіції ця пригода не буде перекручена. Зрозуміло що старший чоловік був випивший - і він 100% за цього не прав. Но те що дітвора так себе поводить на дорогах та по відношенню до старших людей (бо знають що батьки все порішають) то це просто неприпустимо.
Макс до Луцьк Показати IP 27 Липня 2016 11:12
Якщо чоловік старший, то це не означає що можна їздити випившим за рульом.
55 до Луцьк Показати IP 27 Липня 2016 11:17
Ключові слова тут - "Зрозуміло що старший чоловік був випивший". Чудово. Він старший, йому можна, не ображайте його, він же просто пяний за кермом їхав...ну підрізав там когось, ну ну зачепив когось, подумаєш...-поважайте старість, так?
Луцьк до 55 Показати IP 27 Липня 2016 12:10
Ви б бачили ту пацанву, які думають що все порішають, пригали там, розборки робили, стали просто посеред дороги дверки повідкривали, то це нормально? А якби ззаду хтось летів навіть при 70 км за год? біди б ще людям наробили, бо їм треба розібратись
? до Луцьк Показати IP 27 Липня 2016 16:49
А,може,вони з АТО?
Триндець до Луцьк Показати IP 27 Липня 2016 11:18
Не виправдовую "молодшу сторону", але абосолютгнно нема різниці старший чи молодший, якщо п"яний чи випивший за кермом, вік - не виправдання. Це наш слов"янський менталітет якщо "старший чоловік" то відразу купа бонусів і індульгенцій має бути, а те, що, як правило серед тих старших "аксакалів" повно дебілів і просто таки клінічних ідіотів, які псують життя всім навколо через свою дурість, не прийнято говорити.
Луцьк до Триндець Показати IP 27 Липня 2016 12:12
Пяного не виправдовує нічого, це однозначно!!!! Але і хлопців також!
DRON до Луцьк Показати IP 28 Липня 2016 02:36
Не потрібно тут вигадувати байкі і створювати свою версію,якщо ви родич п'яного водія.По факту він був у стані алкогольного сп'яніння і скоїв ДТП. За це він повинен понести покарання!
Анонім до DRON Показати IP 30 Липня 2016 17:53
Наскільки зрозуміло скоїв ДТП Мерседес
DRON до Анонім Показати IP 31 Липня 2016 04:55
Як повідомляють новини,водій ВАЗа був у стані алкогольного спяніння тим і спричинив ДТП
Я Показати IP 27 Липня 2016 10:46
І стали хлопці на один рік пішоходами!
Сергій Показати IP 27 Липня 2016 12:56
Я був свідком тієї ДТП. Старший чоловік хоч і був випивший але не від кого не втікав!!! І тим більше як дехто руками там не розмахував! За те що був випивший відповість. А от ці малолітні гопникі які катаються на татових мерседес хай би навчились самі їздити!!! І вести себе коректно на дорозі а не Бонда грати, а потім звонити і плакати:тато він мерседес побив... Справу перекрутили так як тато там з мамою бігали рішали. Особливо коли всі свідки почали поліції свідчення давати як ота блатота їбуча руки розпускає,то виправдовувася бігав там, що не бив а тільки штовхнув на емоціях. А людина сама чогось собі впала!!!От якби ті фраєри в когось в'їхали і попали на доброго дядька щоб їм по голові постукав,то думаю що вони не були б в захваті від такої культури на дорозі і тато не допоміг би.Вихували бидло яке даже ціни того мерса не знає і як гроші заробляються. Зато блатувати вміє.
Я до Сергій Показати IP 27 Липня 2016 14:17
виховувати всіх і блатних і звичайних, старших і молодших, бидло і не небидло, або хоча б навичити, що Закони і ПДР мають беззаперечно виконуватись і виховувати теж в рамках закону, а для цього ці рамки необхідно зробити значно жорсткішими, щоб вигідніше було по -людськи себе вести ніж по -дикунськи, бо вже забембали всі своїми "рішаннями", а в того дяді старшого і випившого, який не блатний, сто відсотків свої "рішали" теж знайдуться, як і в практично кожного громадянина нашої розпрекрасної країни - всі в болоті по вуха загрузли і вилазити звідти ніхто особливо й не бажає.
Андрій до Сергій Показати IP 27 Липня 2016 15:06
В точку підмічено. Розвелося сопляків - папіроси в трусах через кордон тягне, а уявляє собі, що хазяїн життя
Сергій до Андрій Показати IP 27 Липня 2016 15:46
Вот-вот!)) одними словами:Забор блатных и шайка нищих. Без тата з мамою в туалет ще не навчився ходити, а поводиться як прям авторитет кримінальний.
бажаю босоті Показати IP 27 Липня 2016 22:17
ще бухого беркута або просто громилу спинити та останне життя у памперсас проводити.шерифи недороблени
Чесний свідок Показати IP 28 Липня 2016 12:03
Хлопці, якби водій "жигулі" не був п'яний ДТП б не відбулось. Давайте дивитись правді у вічі
Анонім до Чесний свідок Показати IP 30 Липня 2016 17:49
Чесний свідок! Якби хлопці не стали і не перегородили рух ,от тоді б не відбулось ДТП! А хлопці не Нострадамуси, щоб їдучи на своїй тачці знати хто в інших авто і в якому стані. Малі блатанули, наробили біди і почали викручуватись. А якщо мужик був під шафе то на це є штраф
Лучанка Показати IP 28 Липня 2016 13:57
Те, що в нас в місті за руль сідають п'яні (неважливо якого віку і хто) - проблема не "блатних малолеток", а всього населення міста. Мені цікаво, якби у вас в'їхав пяний водій, загрожуючи вашому життю, ви б поводились виключно ввічливо і коректно?
Свідок Показати IP 28 Липня 2016 18:44
Те, що хлопці захотіли "блатанути"- це факт. Питання, що не вміло це зробили. Стали вони не від зіткнення, а з метою розказати мужику, що Мерседес на дорозі круче. Люди все бачили, всім рот не закриєш
Анонім Показати IP 29 Липня 2016 16:49
Я був свідком тієї аварії і мені цікаво лише одне,коли приїхали на місце аварії батьки водія мерседеса то у всіх фрази "тупі малолеткі,мажорчики,самі нічого не можуть,зразу звонять батькам". А вот коли приїхала вся рідня водія ваза:діти,куми,брати,свати,жінка(було їх там близько 10 чоловік) то все впорядку,так має бути.Я не виправдовую нікого,але прошу вас люди,не живіть стереотипами. Якщо старший і на жигулі-це не означає що він завжди правий,а коли молодий хлопець на мерседесі теж не означає що він одразу "тупий мажор".Мій товариш має сина,якому всього лиш 22 роки і він сам відкрив свій ресторан у Німеччині.
Анонім 2 до Анонім Показати IP 30 Липня 2016 15:27
Шановний Анонім,нажаль перекручуєте ситуацію ви!Я теж є свідком ці ситуації. Коли це трапилось, то на місці події швиденько опинився батько водія Мерседеса, що і виявився власником даної іномарки. Коли під'їхала карета швидкої допомоги, то дана особа почала відмовляти медиків у госпіталізації потерпілого,( від рук малолітніх водів іномарки, пояснюючи це тим що він в змозі сам надати першу медичну допомогу (чому б раптом? ????) А ще батько і мати молодика на право і на ліво почали представляти які вони поважні люди в місті та які посади займають. .... І перепрошую, як їдучи у своїй автівці молодики зрозуміли що водій МОЖЛИВО нетверезий і яке вони мали право зупиняти свій Мерс посеред дороги,чим і спричинили ДТП? А про розпускання рук,нанесення тілесних ушкоджень,жахливе《пресування》водія жигулів я просто мовчу! !!!! І про 10 дітей, сватів , братів - ну це просто занатто.
Анонім до Анонім 2 Показати IP 31 Липня 2016 04:37
Шановний анонім 2,я живу неподалік місця аварії і негайно прийшов туди коли почув звук удару.Жінка п'яного водія ще з одним молодим чоловіком прибули на місце аварії ще раніше батьків водія Мерседеса.Через деякий час прибула і його дочка зі своїм чоловіком та його братом і був з ними ще один старший чоловік,який "крив матом" водія Мерседеса-це вже нараховується 6 людей.Батьки були схвильовані(як би ви себе поводили,якби вашу машину розбив п'яний чоловік,якому взагалі не можна було сідати за кермо),але ніяких прав вони не качали.Проте я чітко почув слова дочки водія ваза "ми тут не прості і покажемо вам".Молодики стверджували,що водій Жигулі виїжав з другорядноі дороги і змусив іх виїхати на зустрічну смугу не зважаючи на попереджувальний сигнал.У ваших очах вони всі виглядають блатотою бо на "мерседесі".Це не є S500 за 300 тисяч доларів,а всього лиш w 211(приблизно 2004-2008 року).Такий може купити кожен,якщо буде працювати,а не складати руки і кричати"блатота".На рахунок госпіталізації незнаю,тож не буду обманювати,але це вирішуємо не ми,а мед експертиза і суд.Ми тут лише критики і це потрібно розуміти.
Лучанин Показати IP 30 Липня 2016 19:06
Цікаво прізвище почути. А то все мажори та мажори...
лучанка Показати IP 2 Серпня 2016 16:18
На скільки я зрозуміла, родичі п'яного водія спеціально робили багато шуму, аби відвернути увагу від головної проблеми - П'ЯНОГО ВОДІЯ. Як ви не розумієте, не "мажорів" треба звинувачувати, а П'ЯНОГО ВОДІЯ. Якби він не сів у такому стані за кермо і не виїхав з другорядної дороги на головну не надаючи перевагу транспортному засобу, який в той час саме рухався по головній дорозі = взагалі не було б ДТП. Прошу це враховувати, перед тим, як звинувачувати хлопців, адже на їхньому місці могли бути і ВИ
123 Показати IP 14 Серпня 2016 10:21
Хлопчики до каталися. От і все що можу сказати. Знаю особисто водія мерса. Батька вже не перший раз підставляє.
Інженегр Показати IP 19 Серпня 2016 13:21
Цю аварію я побачив випадково,коли проїзджав на свому авто.З цікавості я зупинився на заправці і спостерігав за всім біля години.В Інтернеті на новини натрапив тільки зараз,так як не слідкую за цим.Рідні водія ваза було дуже багато і своїми криками вони,напевно,хотіли відвернути увагу від п'яного водія.Пацани на мерсі теж були не правими,достатньо було бачити їхню машину зупинену у лівому ряду,але читаючи кометарі,я бачу що в основному пишуть родичі водія ваза.Особисто мені дуже смішно читати фрази "та ви би бачили ту пацанву" і т д. Добавлю я і свій коментар,недаремно за порушення прав дають лише штраф,а вот коли п'яний то взагалі не можна сідати за кермо.За зупинку в лівому ряду хлопець отримає штраф біля 300 гривень,а вот водій Жигуля лишить прав на рік,ще й 10 тисяч заплатить. Всім добрих поїздок,адекватних пішоходів і тверезих водіїв,будьте уважні за кермом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus