USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку «по гарячих слідах» затримали злодія, який обікрав ювелірний магазин

15 Грудня 2016 15:00
У Луцьку працівники поліції спільно з представниками громадського формування «Варта порядку» затримали зловмисника, який з ювелірного магазину, що поблизу автостанції №1 вчинив крадіжку золотих прикрас на суму понад 50 тисяч гривень. Частину з викраденого правоохоронці у злодія вилучили.

Про це повідомили у прес-службі громадського формування «Варта порядку».

Зловмисник не зміг пояснити, що змусило його піти на злочин. Варто зауважити, що завдяки злагодженим діям поліції і представників громадського формування «Варта порядку» любителя «жовтого металу» вдалося затримати по «гарячих слідах».

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, що завдала значної шкоди потерпілому). За таке правопорушення затриманому загрожує до 6 років позбавлення волі.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кекс Показати IP 15 Грудня 2016 15:51
наркотія? добре що працює закон савченко.
Ну це Показати IP 15 Грудня 2016 21:09
Знов рижий сяде ))) не довго по волі ходив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus