USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій і пасажир побили пішохода, який не пропустив їх на зебрі

8 Січня 2014 15:27
На перехресті вулиць Львівська та Потебні в обласному центрі двоє молодиків побили пішохода, бо їм не сподобалося те, що він не почекав поки вони проїдуть через пішохідний перехід. Про це повідомляє «Під прицілом».
Постраждалий переходив дорогу на пішохідному переході та не надав переваги в русі автомобілю, за кермом якого був обвинувачений. Саме це й обурило водія та його пасажира і стало мотивом правопорушення. Молодика побили та штовхнули на асфальт. Внаслідок цього потерпілий отримав закритий перелом нижньої щелепи.
Проти порушників було відкрите кримінальне провадження за статтею хуліганство, вчинене групою осіб, що карається позбавленням волі від трьох до семи років.
Луцький міськрайонний суд визначив міру покарання у три роки позбавлення волі.
Обвинувачені свою вину визнали та повністю відшкодували завдані злочином збитки, після чого були звільнені від відбування покарання за гратами, проте засуджені кожен до одного року умовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 8 Січня 2014 16:49
Це були автомайданівці...
777 Показати IP 8 Січня 2014 22:03
не це був всезнайко
Лучанин Показати IP 13 Січня 2014 20:16
Враховуючи те що робиться в нас на дорогах треба було для профілактики дати максимум. Дуже часто подібні бажання побити пішоходів чую від водіїв маршруток. Якось же до ПДР треба народ привчати. Де може бути демократія, а де і порядок повинен бути!
Маша лучанину Показати IP 5 Лютого 2014 13:27
Деяких пішоходів справді треба бити які вискакують на перехід навіть не дивлячись по сторанам наче за ними женуться ,обо студенти які бояться від телефону відірватися .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus