USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку засудили наркомана, який викрав 22 велосипеди та 8 магнітол

7 Лютого 2018 19:38
В обласному центрі Волині засудили чоловіка, який викрадав велосипеди з багатоквартирних будинків та магнітоли з автомобілів. Зокрема, під час обшуку у нього виявили амфетамін, який він придбав для власного вживання.

Про це йшлося 29 січня під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Як встановив суд, з 26 квітня по 15 травня 2017 року чоловік викрав 22 велосипеди з багатоквартирних будинків. Здебільшого обвинувачений здійснював крадіжки велосипедів з площадок сходової клітки, а також шляхом пошкодження замків. До того ж, чоловік обікрав 8 автомобілів, з яких брав магнітоли та інші дороговартісні речі.

Окрім того, він незаконно придбав без мети збуту для власного вживання речовину, обіг якої обмежено - амфетамін, після чого, поклав його у гаманець, де продовжував незаконно зберігати. 16 травня 2017 року працівниками поліції Луцького ВП ГУНП у Волинській області під час проведення огляду місця події в присутності понятих у нього виявлено та вилучено три пакетики з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, яка згідно висновку експерта, містить у своєму складі амфетамін.

Обвинувачений повністю визнав свою вину в інкримінованих йому злочинах, проте в частині обвинувачення щодо незаконного придбання та зберігання психотропних речовин вину визнав частково, розповівши, що він дійсно отримав від знайомого згорток, який помістив до гаманця, проте йому достовірно не було відомо, що це є психотропна речовина.

Однак, як відмічено в протоколі затримання, обвинувачений визнав, що ці пакети належать йому.

Відтак, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки 6 місяців. До того ж, зобов’язав його відшкодувати майнову шкоду потерпілим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus