USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У районах Техасу - катастрофічна злива

28 Серпня 2017 12:07
До 2000 людей евакуйовані з районів міста Х’юстона (США), які постраждали від повені, викликаної ураганом «Харві». В інших районах штату Техас теж тривають сильні зливові дощі.

Про це повідомляє BBC.

За даними Національної метеорологічної служби, в межах міста, де практично паралізована робота транспорту, введено надзвичайний стан у зв’язку з повінню.

Також повідомляється про п’ятьох загиблих, проте поки достовірно підтверджено дві смерті: в графстві Арканзас одна людина померла в п’ятницю ввечері під час пожежі у себе вдома, а в Х’юстоні загинула жінка, яка керувала автомобілем під час повені.
За словами губернатора Грега Еббота, в містах Х’юстон і Корпус-Крісті вже випало по 50 см опадів і ще може випасти до 40 см.

Роботу рятувальників ускладнює сильний вітер. Тисячі людей залишилися без електрики.

Президент Дональд Трамп має намір відвідати Техас, щоб ознайомитися з масштабом лиха, у вівторок – за його словами, він приїде тоді, коли це стане можливо зробити, не заважаючи роботі екстрених служб.
У деяких місцях в неділю вранці опади випадали зі швидкістю від 10 до 15 см на годину.

Удару стихії подібної сили США не відчували з 2004 року, коли в результаті урагану «Чарлі» загинуло 15 людей. Його збиток тоді оцінили в 16 млрд доларів.

Губернатор Еббот направив 1800 військовослужбовців Національної гвардії для участі в операціях з порятунку і відновлення інфраструктури.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ей Показати IP 28 Серпня 2017 13:57
де ноги чувака з 3-го фото? надіюсь не в шлунку довольної рожи з 4-го :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus