USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Стиру потонув другокласник, - ЗМІ

2 Червня 2015 14:23
Трагедія прийшла у село Кутрів Горохівського району. У річці Стир втопилася дитина.

Про це повідомляє «Горохів – моє місто».

Влад разом із товаришем Мішею пішли на риболовлю. Хлопці виросли біля річки у селі Кутрів, тому їх прогулянка не викликала занепокоєння у батьків.

В котрусь хвилину Владислав послизнувся і з’їхав по слизькому невеликому схилі у воду. Пробував вибратися сам. Чомусь не захотів схопитися за вудилище, яке йому казав, що протягне Михайло.

За допомогою товариш побіг у село. Люди прибігли рятувати дитину, але на річковій поверхні Влада вже не було. Його тіло шукали майже дві години і знайшли неподалік берега.

Трагедія сталася позавчора, 31 травня, пополудні.

Як повідомили у пре-службі волинських рятувальників, у травні цього року на водоймах області загинуло 5 громадян, з них 2-є дітей. Нагадаємо, 12 травня стало відомо, що на водоймі поблизу села Карпилівка Ківерцівського району потонула 9-річна дитина.

Громадяни повинні суворо дотримуватись правил безпеки під час відпочинку на воді. Насамперед, не купатись в нетверезому стані, не запливати за буйки, слідкувати під час відпочинку на водоймах за дітьми.

Органи місцевої влади та орендарі водойм повинні вжити всіх заходів для створення безпечних умов відпочинку там громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Червня 2015 14:48
Начинається літо і пішло купання, риба. І...біда
Анонім Показати IP 3 Червня 2015 08:47
Не можна на Трійцю йти до води і в ліс.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus