USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Карпатах - хаос: туристи терміново залишають курорт

4 Листопада 2013 08:46
Туристи тікають з курорту Яремче. Тут заборонили мобільний зв’язок. «Туристи не можуть викликати швидку і таксі. Люди знімають бронь з котеджів і їдуть в інші місця. Якщо зв'язок не включать, ми по світу підемо», - кажуть вони.

Карпатський курорт Яремче, де, за рішенням міськради, заборонили мобільний зв'язок через нібито шкідливе випромінювання, шостий день живе «поза зоною досяжності», - інформує ICTV.

Мобільні оператори подали до суду на мерію, а сьогодні пройдуть громадські слухання щодо цього питання.
Тим часом, як розповіли місцеві жителі, у містечку відбувається справжній хаос.
«Туристи не можуть викликати швидку і таксі. Люди знімають бронь з котеджів і їдуть в інші місця. Якщо зв'язок не включать, ми по світу підемо», - бідкається господар одного з котеджів Ігор Павлів.
«А я не бачу нічого поганого в тому, що є місто, де можна пожити без цивілізації», - пише у соцмережі львів'янка Уляна Марченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Луцьк Показати IP 4 Листопада 2013 09:59
Ого, великі пани, шановна еліт!! Хаос!! Раніше жили люди без мобзвязку, і добре жили! При цьому були добріші і здоровіші!!
Василь до Луцьк Показати IP 4 Листопада 2013 11:48
Точно. Оце так біда - дебільник вимкнули. А я би з радістю поїхав в таке місце, де би мене ніхто не діставав по дебільному телефону. Хоч відпочив би нормально.
Віктор до Луцьк Показати IP 4 Листопада 2013 14:43
Ох, уж эта молодежь: не слушается старших, ест всякую дрянь и любит играться с новомодными гаджетами. Сидели бы лучше с нами на дереве, ели бананы да блох на родительских шкурах ловили, а не охотились за мясом и не игрались со своими палками-копалками.
R Показати IP 4 Листопада 2013 12:22
Щоб ніхто не діставав то можна його вимкнути або взагалі не брати з собою!!!!!
Читач Показати IP 4 Листопада 2013 13:10
Я іноді на половину дня чи цілий день вимикаю зовсім або вимикаю звук і кудись кладу, щоб не бачити того телефона. Тоді всі заплановані справи по черзі виконую. А так кожен дзвінок змушує відступати від запланованих справ і кудись бігти. Начальство до такої моєї поведінки вже звикло.
21 століття Показати IP 4 Листопада 2013 14:02
ВСі дуже розумні. Звичайно, що хочеться відпочити від мобільника. Але.... Сучасний світ йде вперед.І ніщо не перепинить прогресу. А давайте ще на конях їздити щоб не забруднювати повітря? І телевізори з комп'ютерами повикидаємо.... Будемо пісні при свічках вечорами горлати як наші дикі предки.....
Joker Показати IP 4 Листопада 2013 14:56
ААА, вимкнули мобільники! Галактіко в опасності! Як жити далі, не знаю. Це кінець, причому безповоротний.
Ната Показати IP 5 Листопада 2013 08:32
насправді, це супер, навіть в комерційному плані для яремчі, просто з часом... Я ВЖЕ ХОЧУ ТУДИ..... на тиждень... за межі містечка не виходити, щоб не спокушатись=))))) до речі, на фоні цього "хаосу" розумнні люди можуть з'їздити по доступній ціні!
думка Показати IP 5 Листопада 2013 22:20
Бракує нормальної влади! Та адекватних мешканців міста! Бракує хороших, вічливих,коректних співробітників та чесності!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus