USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У літаку, що розбився у Ковельському районі, везли контрабанду?

10 Жовтня 2013 11:02
Стали відомі деякі подробиці авіакатастрофи у селі Скулин Ковельського району. Нагадаємо, тут розбився літак АН-2.

Унаслідок удару об землю машина влетіла у меліоративну канаву - літак розлетівся на дрібні запчастини. Ідентифікувати можна лише хвіст машини.

Як повідомило «Віснику+К» джерело, стрілки годинника літака після катастрофи показували 4.40. Очевидно це й можна вважати часом, коли сталася аварія. Територія навколо місця пригоди всіяна цигарками білоруського виробництва. З цього можна зробити висновок, що літак використовували контрабандисти, - ідеться в повідомленні.

Першими до місця пригоди приїхали працівники міліції з Камінь-Каширського району та пожежні села Скулин. Проте ні одним, ні іншим роботи уже не знайшлося. Загоряння не було, а двоє людей, які були всередині літака, загинули.

Мешканці Скулина розповідають, що літак з’явився у селі кілька місяців назад – ніхто з місцевих такої техніки не має. «Кукурузник» стояв на колгоспному аеродромі. Люди, які були біля нього, ніяк не могли підняти машину в небо. Нібито були якісь несправності у моторі. І от у ніч з 9 на 10 жовтня він злетів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
предатель Показати IP 10 Жовтня 2013 13:34
Без хорошей крыши в Миндоходах здесь, наверное, не обошлось. Ковельские пацаны умеют работать по-взрослому, только жадные и гавнистые: зажали нормальный самолёт купить...
иван Показати IP 10 Жовтня 2013 13:59
бо неможна було из автомашини волинянка литак робить-скильки неговорили непослухали : луцьки хлопци дальше все на мафах а ти из ковеля вже литака захотили все мало
Неман Показати IP 10 Жовтня 2013 15:56
Це відомі податківці!!! Молодці!!! Гарно організували!!!! Та людей шкода(((
Такер Показати IP 10 Жовтня 2013 17:32
Лукашенко за таке пару генералів скине з посад
хвілолог Показати IP 11 Жовтня 2013 20:33
Коли літак розбивається він розлітається на уламки (малі і великі) - для того, щоб отримати запчастини літак необхідно розібрати (а не розбити чи розламати).
да Показати IP 17 Жовтня 2013 15:45
куди цим тупорилим податкивцям до такого... пацани всих вставили и сбушникив и ментов и вояк ...жаль шо таки уми в держави так пропадають а не керують замисть донов... земля вам пухом пацани...
ми предателю Показати IP 18 Жовтня 2013 08:34
це ви предатели гамнисти и без великих криш не уявляете жизни а ми волиняки якось своим розумом и ти придурок уявляеш боинг пид ковелем ...придурок з мажоров ти видать ижизни з жин кою и двома дитьми на восемсот гривень тиуявляеш и заткнись про це .извини ти больнь зделал

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus