USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку через коротке замикання горіло два будинки

11 Жовтня 2009 12:57
Два будинки – дачний і житловий – постраждали від короткого замикання електропроводки, а 35 тонн соломи перетворилися на попелище від необережного поводження з вогнем. Про це 11 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як повідомили у ГУ МНС України у Волинські області, через коротке замикання електропроводки 10 жовтня проти ночі загорівся 2-поверховий будинок на вулиці Чекаліна, що у Луцьку. Коли до місця події прибув перший підрозділ рятувальників, вогонь вже встиг перекинутися на горище, де господарі зберігали чимало легкозаймистих речей.
 
На щастя, до приїзду рятувальників мешканці встигли самотужки залишити небезпечні приміщення – відтак, людських жертв вдалося уникнути. За півгодини пожежникам вдалося загасити полум’я. Пожежа знищила 50% покрівлі та перекриття, пошкодила речі домашнього вжитку. Збитки, завдані вогнем, попередньо оцінюються у 35 тисяч гривень.
 
Того ж вечора, приблизно у той самий час, у селі Бобли Турійського району спалахнула тюкована солома. З повідомленням про лихо до пожежної частини зателефонували о 23.40. Менш як за годину після прибуття на місце пожежі рятувальники загасили вогонь. Однак 35 зі 150-ти тонн соломи все ж врятувати не вдалося. Збиток оцінили у 6 тисяч гривень. Людських жертв, на щастя, немає. Попередньою причиною займання соломи рятувальники називають необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
 
У Луцьку минулої ночі, 11 жовтня, приблизно о 4 годині, через коротке замикання електромережі загорівся дачний будиночок на вулиці Володимирській. Палаючу дерев’яну споруду, покриту шифером, пожежники загасили за 13 хвилин після прибуття на місце пригоди. Однак вогонь уже встиг знищити покрівлю та 50% будинку. Збиток, який пожежа нанесла власниці-пенсіонерці, оцінили у 20 тисяч гривень. Постраждалих немає, – повідомили волинські рятувальники.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2009 21:31
Ще сьогодні на ДПЗ згорів будинок десь о 16:00.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus