USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку напали на ліцеїста і пограбували

27 Листопада 2013 11:25
Лучанин, будучи у стані алкогольного сп’яніння, помітив неподалік від торгового центру юнака. Не довго думаючи, спритник підбіг до неповнолітнього і погрожуючи фізичною розправою, забрав 320 гривень і студентський квиток.
До речі, кривдник ліцеїста три місяці тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння крадіжки з проникненням, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
Луцький міськрайонний суд Волинської області детально розглянув усі обставини справи та визнав підсудного винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 187 (Розбій), частиною 3 статті 357 (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем, або їх пошкодження) Кримінального кодексу. Таким чином, зловмиснику призначили три з половиною роки позбавлення волі. Тож, зважаючи на невідбуту частину покарання за попереднім вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області, розбійнику доведеться чотири роки провести в тюрмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВАСЯ Показати IP 27 Листопада 2013 11:27
ОСЬ ВАМ І ЄС
Коля Показати IP 27 Листопада 2013 11:29
з цього треба і починати. Ще зараз порядку немає, а що буде як всі границі будуть відкриті. Тоді вже ніякого захисту не буде. А всім ЄС треба. щоб більше наркотиків продавали і всяку дрянь у Луцьку непорядок а вони в ЄС пруться
льоля-колі Показати IP 27 Листопада 2013 13:43
ЄС - це зло. Це безробіття, проституція, наркоманія, імперіалізм, соціальна нерівність.Хай живе балбес, який проти ЄС!
я Показати IP 27 Листопада 2013 14:34
Тут вже всіх обікрали, дійшли до дітей. А в Європі - непочатий край роботи! Європа ще не знає, що її, бідну, жде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus