USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку спіймали браконьєра

11 Квітня 2013 13:17
Громадянина, який ловив рибу сіткою під час нересту та без дозволу на промисел, затримали працівники Волиньрибохорони.

Як повідомив «ВН» завідувач сектору юридичного забезпечення та роботи з персоналом Волиньрибохорони Андрій Лапків: «Отримавши звернення від громадянина, сьогодні на розливі річки Стир, що по вулиці Глушець у Луцьку, завідувач сектору оперативної роботи Волиньрибохорони Юрій Шевчук і головний державний інспектор сектору Олександр Герасимюк затримали громадянина Андрія Р., який плавав на гумовому човні та здійснював вилов водних біоресурсів за допомогою однієї риболовецької сітки, без дозволу на промисел. Він зловив 7 екземплярів плітки загальною вагою 150 грамів».

Матеріали за цим фактом працівники Волиньрибохорони оформили у протокол за частиною 4 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Їх направлять у Луцький міськрайонний суд, таким чином чоловікові загрожує штраф у розмірі від 340 до 680 гривень,окрім штрафу з громадянина стягнуть збитки, завдані рибному господарстві України у сумі 595 гривень.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 11 Квітня 2013 15:28
Цим бракам потрібно яЄла відрізати,а не мізерними штрафами обкладати. Все одно,рибінспектори молодці,що не проігнорували звернення,як воно часто буває.
Bobryk Показати IP 11 Квітня 2013 18:17
Поїв плітки. За ті гроші можна було 25 кілограм свіжої риби купити. А ще човна напевно конфіскують і штраф заплатить. Так з браконєрами і треба, а то всю рибу переловлять і на бобрів перейдуть
рибачка соня Показати IP 11 Квітня 2013 22:57
що зловили-супер!!!!!але просто смішно-150г!подивіться що робиться у несвічах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus