USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку за одну ніч демонтували п’ять «лівих» кіосків. ВІДЕО

28 Січня 2009 17:50
Луцькі комунальники вночі, 28 січня, демонтували п’ять самовільно встановлених металевих конструкцій. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Власне, наприкінці минулого року на вулицях Луцька з’явилося шість кіосків, які продавали пресу. Однак документів, які б дозволяли їх встановлення, начебто немає. Тому комунальники на виконання рішення виконкому Луцької міськради та припису прокуратури демонтували п’ять металевих конструкцій (вагою не більш ніж дві тонни) та вивезли на територію одного зі структурних підрозділів департаменту ЖКГ муніципалітету.
Загалом вивезення кіосків пройшло тихо-мирно. Лише при демонтажі металевої конструкції із тролейбусної зупинки на вулиці Карпенка-Карого (біля Завокзального ринку) в охорони торговельного центру «Караван» виникли деякі запитання. Однак заважати демонтажу самовільно встановленої конструкції охоронці не стали.
Цікаво, що єдиний не вивезений кіоск навпроти гіпермаркету «Там-Там» сьогодні працював.
Довідково:
За деякою інформацією, за появою у Луцьку «лівих» кіосків стоїть харківська структура, яка хотіла вийти на місцевий ринок розповсюдження преси. Окрім цих шести металевих конструкцій, на вулицях міста з часом нібито мали з’явитися ще 24 кіоски.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 18:08
от [вирізано - цензура] местные- ну дайте дозвил на прессу- да и все, нет, блин, демонтируют они- лучше с сигаретами уберите из центра и дворов, продуктовые Десятки всякие- антисанитария там везде, а прессу- не трогайте!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 18:35
ех, красиво "самовільно встановлені металеві конструкції" літають)))
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 19:57
Круто, тримай марку твого міста!))
Анонім Показати IP 29 Січня 2009 20:27
У нашому дворі встановили без дозволу 4 металеві гаражі і нікому діла до них немає ні прокуратур ні виконкому
Sid Vicious Показати IP 30 Січня 2009 09:03
Акцію підтримую
Анонім Показати IP 30 Січня 2009 15:20
До Аноніма з гаражами Друже, ти мешкаєш у дворі депутата Нікітюка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus