USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинську одна за одною згоріли квартири-притони

17 Червня 2010 18:12
Від першої до третьої години ночі 17 червня трапилася одразу дві пожежі у одній і тій же п’ятиповерхівці в Нововолинську – одна за одною горіли квартири на першому і третьому поверсі.

Про це інформує Центр пропаганди обласного управління МНС.

Першими відчули запах диму і вдарили на сполох мешканці квартир на першому поверсі. Вони викликали рятувальників. За кілька хвилин на вулицю Гагаріна прибули бійці МНС.

З’ясувалося, що вогонь охопив приміщення кімнати у квартирі на першому поверсі, а їдкий дим заполонив сходову клітину багатоквартирного будинку. Найперше пожежні приступили до евакуації мешканців квартир, перебування яких у задимленому приміщенні було небезпечним.

«Людям нагадали про необхідність узяти теплий одяг, оскільки на вулиці було прохолодно, й виводили їх, максимально пригнувшись до підлоги, де було більше кисню. Загалом, рятувальники вивели із задимленого будинку 20 мешканців шахтарського міста», - кажуть у прес-службі МНС.

Приборкавши горіння, рятувальники відчинили вікна у будинку, щоб якнайшвидше видалити дим із приміщення.

Загалом для здійснення рятувальної операції та приборкання пожежі працівникам МНС знадобилося усього 13 хвилин. Невдовзі евакуйовані громадяни повернулися до провітрених помешкань.

Повернувшись на місце дислокації, за півгодини рятувальники знову вирушили за тією ж адресою. Схвильовані мешканці будинку повідомили про чергову пожежу, що спалахнула в квартирі на третьому поверсі.

До честі рятувальників, вони не тільки оперативно приборкали стихію, але й запобігли паніці серед мешканців будинку.

Причину виникнення двох пожеж, що упродовж ночі бентежили мешканців п’ятиповерхівки на вулиці Гагаріна, з’ясовуються. На місце події направлено фахівців дослідно-випробувальної лабораторії головного управління МНС, які й винесуть остаточний «вердикт».

За попередніми даними, до пожеж призвела чиясь необережність з вогнем. До речі, в обох квартирах збиралися безпритульні, де й розпивали оковиту. У момент евакуації та під час приборкання обох пожеж у жодній з квартир нікого не було.

Мешканці будинку припускають, що любителі оковитої, учинивши дві пожежі поспіль, переховуються, остерігаючись людської розправи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus