USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську «Жигулі» збили 12-річну дівчинку

25 Серпня 2010 11:03
У Новолинську водій автомобіля ВАЗ наїхав на 12-річну Анжеліку К, яка раптово вибігла на пішохідний перехід.

Пригода трапилася 24 серпня – повідомили в УДАІ Волинської області.

ДТП сталася у Нововолинську на вулиці Грушевського. 61-річний водій автомобіля ВАЗ-21 Микола М.під час повороту наїхав на пішохідному переході на неповнолітню Анжеліку К., яка раптово вибігла на пішохідний перехід.

В результаті цього дитина отримала струс головного мозку та забій грудної клітки і госпіталізована в Нововолинську центральну міську лікарню.

Того ж дня о 19:50 у Луцьку на вулиці Львівській 55-річний лучанин Віктор на автомобілі «Форд» на нерегульованому пішохідному переході збив пішохода - 66-річну Валентину Д. медсестру Волинського протитуберкульозного диспансеру. Жінка відбулася порівняно легко - забоєм лівої гомілки і лівої стопи та забійним садном лівого ліктьового суглобу.

А днем раніше на автодорозі між селами Черкаси і Мощена Ковельського району, водій автомобіля ВАЗ-2107, 31-річний ковельчанин Василь Я. перевищив швидкість, не справився з керуванням і з’їхав у кювет.
Через це один з його пасажирів отримав закритий перелом правого плечевого суглобу, правого передпліччя та поранив підборіддя. Другий пасажир авто – 30річний Іван Т. з діагнозом «Закрита травма поперекового хребта, забійні рани обличчя» госпіталізований в травматологічне відділення Ковельської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus