USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинянина поцупили колекцію старих фотоапаратів

5 Липня 2013 09:24
Волинянин мав незвичне хобі – колекціонував старі плівкові фотоапарати. Частину колекції, яку він зберігав у селі Запілля, поцупили.

Про це йдеться в ухвалі Апеляційного суду Волині.

Злочин стався у середині жовтня минулого року. Уже судимий раніше уродженець Любомля поцупив у колекціонера сім старих плівкових фотоапаратів: « Смена -8», «AGFA COMPUR», «Чайка-3», «Зеніт-С», «Зорький-5», «Москва-5», «Любитель-2». Вони зберігалися в картонній коробці у будинку постраждалого.

Однак злодій вийняв із вікна споруди дві шибки, одну при цьому розбивши, і заліз всередину. Із будинку він поцупив частину колекції.

Згодом злодія затримали правоохоронці. Хоч на судовому засіданні він свою участь у крадіжці заперечував, однак його провину підтвердили суди першої та другої інстанції. Отож, на підставі ухвали Апеляційного суду Волині чоловіку доведеться провести у в’язниці три роки і три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрій Показати IP 5 Липня 2013 10:15
мда. "його участь підтвердили суди". суди були свідками крадіжки? хто ж пише такі безграмотні статті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus