USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.50 40.80
  • PLN 10.16 10.34

У волинянина вилучили шприц із наркотиками

10 Січня 2013 18:00
Шприц із наркотичною речовиною вилучили у мешканця Володимира_Волинського правоохоронці.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Працівники Володимир-Волинського міськвідділу міліції виявили у місцевого чоловіка заповнений прозорою рідиною шприц.

Так, правоохоронці зустріли у одному із сіл Володимир-Волинського району підозрілого чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього виявили та вилучити шприц із рідиною прозорого кольору, ззовні схожою на «Бупренофрін».

Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
тиць-здиць Показати IP 10 Січня 2013 18:56
При "поверхневому огляді" і вода з крану має "прозорий КОЛІР" і ззовні дуже схожа на «Бупренофрін»
бупрік метадонович Показати IP 10 Січня 2013 18:58
володимирська мусорня смалить вогнем. а не напиали, де він його взяв? придбав шляхом привласнення знайденого, чи в не встановленому слідством місці в не встановлений слідством час купив у не встановлених слідством осіб за не встановлену слідством суму?
метадон омнопонович Показати IP 11 Січня 2013 01:37
Я вам не то розкажу. Ситуаційна задача для майбутніх правопохоронців (взято тутика: http://www.franko.lviv.ua/faculty/pravo/kryminalne_pravo_ukr_seminar_19.doc) Данило одержав замовлення від злочинного авторитета Кирила на поставку наркотиків. Кирило, який перебував у стані наркотичної абстиненції сказав, що уб'є Данила, якщо той протягом двох днів не здобуде йому наркотиків. Оскільки поставщики Данила були заарештовані, інших зв'язків, щоб добути наркотики він не мав, а відмовити Кирилу боявся. Тоді Данило, Роман і Петро попередньо домовилися між собою вчинити напад на онкологічне відділення міської лікарні з метою викрадення наркотичних чи інших речовин, з яких можна було б виготовити наркотики. Для цього вони придбали пістолет "Беретта". Вночі вони ввірвалися у це відділення, погрожуючи пістолетом черговій медсестрі заставили її відкрити сейф, і заволоділи такими медичними препаратами: валокордин 5 флаконів по 50 мл; барбовал 10 флаконів по 25 мл , седалгін-нео 50 пачок по 10 таблеток у кожній. А також такі речовини: опій ацетильований 180 грам; героїн 0,5 грама та толуол І літр. Коли група їхала в машині з місця вчинення злочину, скляна пляшка з толуолом розбилася. Толуол, який вилився, вступив у хімічну реакцію з іншими речовинами, сталося горіння. В результаті всі речовини згоріли. Данило, боячись розправи з боку Кирила, продав йому аспірин -10 г, сказавши, що це героїн, одержавши за це 500 гривень. Дайте кримінально-правову оцінку діям винних осіб.
7777 Показати IP 11 Січня 2013 09:13
Вот це новина?! Обласного значення?!
Специалист Показати IP 11 Січня 2013 14:24
...Он**исты у нас в милиции работают
Квітка Показати IP 11 Січня 2013 15:01
Хай всі наркомани і алкоголіки повиздихують,і хай не розмножується нечисть,іі потрібно знищувати.
шмайлік до Квітка Показати IP 11 Січня 2013 17:43
ти нерозумна. бодата корова, якій бог рогів не дав. такі як я потрібні цьому світу для того, шоб було кому дати твоїй дитині попробувати кракаділа з мідріацилом. а ти будеш дивитися як вона 'виздихує', бгугагагага.
КрОт Показати IP 11 Січня 2013 16:12
Оце досягнення-шприц!!А сотні кілограмів амфітаміну ніби ніде і не ходять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus