USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Устилузькі митники затримали автомобіль з жіночим взуттям та сумками

25 Жовтня 2013 10:28
Фахівці Ягодинської митниці Міндоходів зупинили спробу незаконного ввезення жіночого взуття та сумок. Про це повідомили у прес-службі волинських міндоходівців.

Митники затримали громадянина України, який без належного митного оформлення мав намір ввезти через митний пункт «Устилуг» жіноче взуття та сумки загальною вартістю майже 70 тисяч гривень.

Як стало відомо, чоловік, прямуючи автомобілем з Республіки Польща до України, обрав для перетину кордону смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Однак, працівники митниці вивели автівку зі смуги руху «зелений коридор» для проведення поглибленого огляду. Як зясувалося - небезпідставно. У багажному відділенні автомобіля фахівці Ягодинської митниці Міндоходів виявили незадекларований товар - 43 пари взуття та 125 жіночих сумок загальною вагою 135,5 кілограми.

Таким чином, громадянин України порушив встановлений законодавством порядок проходження митного контролю за спрощеною процедурою та не заявив точних та достовірних відомостей про товари, які підлягають обов’язковому декларуванню у разі переміщення через митний кордон України.

За даним фактом незаконного ввезення вантажу склали протокол про порушення митних правил. Товар вилучили працівники Ягодинської митниці Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Толік Показати IP 25 Жовтня 2013 12:32
В Устилузі немає поділу на червоний і зелений, там загальна черга
толіку до Толік Показати IP 25 Жовтня 2013 20:22
Толік,ти д*,чи як???Є червоний коридор(правіше від вагончиків) і є зелений(лівіше)
Користувач до толіку Показати IP 30 Жовтня 2013 11:43
Можливо Толік і не правильно написав, але чого одразу "д*"? Навіщо ображати людину через таку дрібницю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus