USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Утопленика витягли із річки неводом

3 Серпня 2010 10:53
Упродовж останнього тижня на водоймах області втопилося четверо волинян – троє чоловіків та одна літня жінка.
По це пише «Волинь-нова».
Уранці в пожежно-рятувальну службу Камінь-Каширського райвідділу МНС зателефонував Володимир Триндюк із села Бузаки. Він повідомив, що напередодні мешканець цього села 23-річний Іван Прач пішов на Турію купатися і додому не повернувся.
Як з'ясувалося, до Івана Прача зайшов товариш і запропонував піти на річку. Ніби передчуваючи біду, мати Прача тричі ходила до річки, щоб забрати сина додому. Але не вмовила. Останній раз, уже ввечері, коли прийшла сюди з чоловіком, то на березі Турії виявила лише одяг сина.

Разом із односельчанами рідні організували пошук молодого чоловіка. Наступного дня викликали водолазів із Луцька. Але їх допомога не знадобилась - близько одинадцятої години ранку бузаківці витягнули утопленика неводом із дна річки.

А мешканці села Старі Червища цього ж району виявили у річці Стохід тіло літньої жінки. Правоохоронці встановили, що утоплениця - Валентина Невар - пенсіонерка з села Тоболи Камінь-Каширського району. Слідів насильницької смерті не виявлено.
Утопився і житель Секуня Старовижівського району 51-річний Сергій Морушко.

Загалом нинішнього року на Волині втопилося 46 людей, в тому числі 11 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
непал Показати IP 3 Серпня 2010 16:33
і не обманеш материнське серце, все воно знає...
лм Показати IP 4 Серпня 2010 00:28
да, да...... одного співчуття тут замало:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus