USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Індії з рейок зійшов потяг, десятки загиблих та поранених

19 Серпня 2017 19:58
Щонайменше 10 чоловік загинуло і більше 100 поранено внаслідок внаслідок залізничної аварії в індійському штаті Уттар-Прадеш у суботу, 19 серпня​, повідомив головний лікар міста Музаффарнагар​у у коментарі Reuters, інформує Громадське.

Індійський телеканал CNN News18 повідомляє про 20 загиблих. За даними медіа, поїзд Utkal Express​, що слідує за маршрутом Пурі-Харідвар-Калінга зійшов з рейок біля Музаффарнагар​, що знаходиться в 130 кілометрах на північ від Нью-Делі. Чітка кількість загиблих та поранених поки що не встановлена.

Спікер від залізниці Utkal Express​ Аніл Сахена сказав, що кількість жертв уточнюється і додав, що щонайменше 5 вагонів зійшли з рейок.

5 загонів Державної служби з екстрених ситуацій, 35 машин швидкої допомоги, 1000 наборів їжі було відправлено на місце інциденту. Також мобілізовані волонтери. Медичні установи району і велика кількість приватних клінік були попереджені про ситуацію і готові прийняти поранених, — заявляє місцева влада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus