USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

В Італії згоріла частина «фашистського лісу»

2 Вересня 2017 15:13
В Італії згоріла більша частину лісу, де дерева на горі висаджені у формі трьох латинських літер "DVX" – латинська абревіатура італійського фашистського диктатора Беніто Муссоліні.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на The Local.

Італійська пожежна служба спочатку отримала повідомлення, що невідомий чоловік в лісі розводив вогонь під час приготування їжі.

Проте в середу пожежні знайшли паперові кульки та легкозаймисті рідини на горі, які, ймовірно, були використані для навмисного поширення вогню.



"Ліс Муссоліні" до і після пожежі

Сосновий ліс розташований поруч з містом Рієті. Ліс, що складався з 20 тисяч дерев, вперше був посаджений студентами на честь Муссоліні в 1939 році. У 2004 році його оголосили національним пам'ятником.

У ясну погоду літери можна було побачити навіть з Риму, приблизно в 30 км, але через пошкодження вогнем залишилася лише літера "D".

Алессандра Муссоліні - внучка Беніто та депутат Європарламенту від партії "Forza Italia" Сильвіо Берлусконі, заявила, що відвідає ліс. Вона сказала, що вона поговорить з місцевими органами влади про можливість його відновлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чи Показати IP 2 Вересня 2017 23:34
писмакі розуміють чому з таакою лютью пишуть і напевно вимовляють слово ФАШИЗМ? З почутого і прочитаного виглядає, що аж ніяк. А Фашизм, виводиться від італійського слова FASCIO, це означає: ВЯЗАНКА, тобто група 3 членів-один з них був членом іншої трійкі. Це було організовано для повної конспірації. Ідеологією цієї структури був ПАТРІОТИЗМ. І це треба знати.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus