USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Румунії перекинувся автобус з українцями. Двоє загиблих. ВІДЕО

19 Вересня 2013 12:40
У румунському повіті Вранча вночі автобус з україськими туристами перекинувся на в'їзді в село Марашешті, - інформує «Уніан».

Як повідомили у поліції, швидше за все, водій автобуса заснув за кермом і виїхав за проїжджу частину.

Дві людини загинули і четверо потрапили до окружної лікарні у Фокшани з досить серйозними травмами, передає Ziarul de Vrancea. Кілька десятків з майже 80 пасажирів отримали лікування на місці. На місце прибули сім машин швидкої допомоги і кілька екіпажів поліцейських і пожежників.
Туристи з Україні поверталися з відпустки в Болгарії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
P Показати IP 19 Вересня 2013 13:07
жах!!! якийсь той туристичний маршрут в Болгарію і назад цього року проклятий.
Їхав за автобусом Показати IP 19 Вересня 2013 23:00
Після перетину кордону з Україною в Румунії стоять знаки обмеження швидкості - в населених пунктах 50-70, на трасі 90. Вперше заїхавши в країну їхав по правилах, потім "пристроївся" за автобусом нашим - їхав в Болгарію - такі автобуси краще навігатора - та на швидкості 120-140 (!) мусив відстати (дороги ідеальні, але вужчі і багато поворотів, водночас вони супроводжуються ВЕЛИЧЕЗНОЮ КІЛЬКІСТЮ знаків поперереджуючих). Така ж ситуація повторилася на дорозі в Болгарії - при обмеженні швидкості 50 км/год автобус на наших номерах появився позаду і пропав попереду з поля зору за кілька секунд.Я не їхав по знаках обмеження, в Румунії їхав за румунами, а в Болгарії за болгарами - автобуси нас обставляли. Якість доріг в Румунії і Болгарії - ІДЕАЛЬНА. Хто їздив і бачив їзду наших автобусів в 2-поверхи - хай заперечить або підтвердить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus