USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Військовий літак РФ порушив повітряний простір Ізраїлю

29 Листопада 2015 16:35
Військовий літак з російської авіаційної групи в Сирії залетів в контрольований Ізраїлем повітряний простір на одну милю. Про це заявив міністр оборони Ізраїлю Моше Яалон, пише "Європейська правда" з посиланням на TheTimesofIsrael.

З його слів, внаслідок помилки російський літак зайшов у повітряний простір Ізраїлю майже на милю. "З росіянином відразу вийшли на зв'язок, він негайно змінив курс і повернувся в Сирію", - сказав Яалон, не уточнивши, коли саме стався інцидент.

При цьому міністр нагадав, що минулого року Ізраїль збив сирійський Су-24, що порушив повітряний простір країни, а також збив безпілотний літальний апарат. "Коли ми зрозуміли, що росіяни планують операцію в Сирії, ми негайно зустрілися з Путіним… щоб створити відкриті канали координації для попередження непорозумінь. Російські літаки не завдають ударів по нашій території, тому немає потреби їх автоматично збивати", - сказав Яалон.

Нагадаємо, 24 листопада російський військовий літак Су-24 був збитий військовими Туреччини. Двом росіянам, які були на борту Су-24, вдалося катапультуватися, проте в повітрі їх обстріляли сирійські повстанці. Один з них був убитий, іншого врятували спецпризначенці Росії та Сирії. Через конфлікт між двома

країнами РФ вирішила відмінити туристичне співробітництво із Туреччиною, відмовилася від спільних військових навчань та скасувала безвізовий режим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
рома Показати IP 29 Листопада 2015 17:50
молодці.не можна забувати
Ас Показати IP 30 Листопада 2015 00:23
Слава Божому Народу от молодці да хоть на 10 км заллітайте все рівно не зібьють розумні люди з усіма нормальненько учіться патріоти
Анонім Показати IP 30 Листопада 2015 00:34
коментар було видалено
Вася Показати IP 30 Листопада 2015 01:28
Евреi не жиди! Дай Бог iм здоров"я
Анонім до Вася Показати IP 30 Листопада 2015 09:16
Просто сразу видно для кого ИГ враги, а для кого побратими.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus