USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Водій, скоївши ДТП, зник з місця пригоди. ПОДРОБИЦІ. ФОТО

4 Вересня 2013 17:13
У чергову частину Волинського лінійного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що залізничному переїзді перегону Ковель – Люблінець водій легкового автомобіля, рухаючись на заборонені сигнали світлової сигналізації, допустив зіткнення з приміським поїздом сполученням Ковель – Червоноград, - інформують у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці.

На місце події прибули працівники лінійного відділу міліції і з’ясували, що машиніст дизель - поїзда застосував екстрене гальмування у зв’язку з знаходженням автомобіля на залізничній колії. Після ДТП водій зник з місця пригоди.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники транспортної міліції встановили особу порушника, ним виявився 65-річний мешканець міста Ковель Волинської області. Чоловік, наражаючи себе та інших на небезпеку, знехтував правилами дорожнього руху та грубо порушив вимоги переїзду через залізничні колії скоїв ДТП.

На щастя, обійшлося без людських жертв, авто власника та тепловоз зазнали механічних пошкоджень, затримка руху залізничного транспорту становила десять хвилин.

Подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове слідство.





Працівники Управління МВС України на Львівській залізниці вкотре нагадують громадянам дотримуватися правил поведінки на об’єктах інфраструктури залізниці. Нехтування вимогами може призвести до небачених наслідків.

З метою попередження дорожньо-транспортних пригод на залізничних переїздах працівники транспортної міліції рекомендують учасникам дорожнього руху суворо дотримуватися Правил дорожнього руху при перетині залізничних колій.

Правоохоронці нагадують, що рух через залізничний переїзд забороняється, якщо:

* черговий по переїзду подає сигнал заборони руху;
* шлагбаум опущений або почав опускатися;
* увімкнено заборонний сигнал світлофора чи звуковий сигнал, незалежно від наявності та положення шлагбаума;
* за переїздом утворився затор, який змусить водія зупинитися на переїзді;
* до переїзду в межах видимості наближається потяг.
Шановні водії! Не порушуйте Правила дорожнього руху, дбайливо ставтесь до свого здоров'я та життя.


Михайло Мельник
підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС на Львівській залізниці
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus