USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин помер від ураження струмом на роботі. Подробиці трагедії

20 Грудня 2016 08:20
58-річний Леонід Долонський із села Шклинь Горохівського району Волині помер від ураження струмом. Сталося це на робочому місці на початку грудня. Леонід намагався запустити двигун трактора за допомогою зарядно-пускового пристрою. Працював комунальником, розчищав дороги, інформує Gazeta.ua.

— О 8:20 я побачив його обгоріле тіло біля трактора в боксі. Долонський чергував уночі, — розповідає директор Микола Новак, 64 роки. — Він із хлопцями всі дороги розчистили до пів шостої ранку. Майже всі відправилися додому. А Леонід пішов у бокс. Каже: "Ще трактора прогрію". І сталася біда. Працював у нас понад 20 років. Ні з ким конфліктів не мав, не зловживав алкоголем. Мав свого трактора, багато полів обробляв. Хотів ще два роки до пенсії допрацювати.

У Леоніда Долонського залишилися батько, дружина, по двоє доньок та онуків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus