USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин з пістолетом представлявся «Правим сектором» і вимагав гроші

18 Березня 2014 15:31
На Волині чоловік представлявся представником Правого сектору та, застосовуючи пістолет, вимагав гроші.

Зловмисник вранці на подвір’ї напав на волинянина і, погрожуючи пістолетом, вимагав у нього 200 гривень. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Згідно з повідомленням, близько 10-ї години у чергову частину Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області звернувся 50-річний житель села Кортеліси із повідомленням про те, що вранці чоловік, який назвався представником «Правого сектору», погрожував йому предметом, схожим на пістолет. При цьому зловмисник застосовував фізичну силу і вимагав гроші.

«Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових дій і встановили, що правопорушення скоїв 30-річний місцевий житель», – розповів тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко.

«Будучи напідпитку, він із застосуванням пістолета вимагав у односельчанина 200 гривень. Встановлено, що спритник не має жодного відношення до будь-яких громадських об’єднань і формувань. Свою вину у скоєнні правопорушення чоловік визнав повністю. Відносно підозрюваного судом обрана міра запобіжного заходу – домашній арешт», - каже Михайло Руденко.

Працівники слідчого відділення Ратнівського РВ УМВС України у Волинській області розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Пістолет вилучили та передали для проведення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Колосс Показати IP 18 Березня 2014 15:34
"Встановлено, що спритник не має жодного відношення до будь-яких громадських об’єднань і формувань." Ага, спригнув вже потім і від своїх відрікся, щоб не позорити і так опозорений Правий сектор.
Анонім до Колосс Показати IP 18 Березня 2014 17:44
Його спішно перевели з активістів правого сектору в провокатори, а ще раз засвітиться переведуть в тітушки. А потім вся кар'єра спочатку.
Я до Колосс Показати IP 18 Березня 2014 21:16
Михмихалич уже в правом секторе???
11 Показати IP 18 Березня 2014 17:04
я не понял, у нас теперь при угрозе оружием-домашний арест????????? Охренеть ребята с такой демократией....
111 Показати IP 18 Березня 2014 21:33
Тая к же перевіриш, з ПС він чи ні, якщо така організація не зареєстрована і членства не має, в порушення чинного законодавства України? Дуже зручно, коли треба - наші, а коли залетіли - ні, це провокатори з Москальщини.
1111 Показати IP 19 Березня 2014 12:45
Це мій односельчанин, ніякого відношення до правого сектора він не має і не мав ніколи. Він не вимагав грошей, а прийшов забирати позичені гроші, тільки про це чомусь ніде не згадується, бо так вигідно міліції. Його єдина провина в тому, що він був п"яний і дістав пістолет. Ні в кого він не стріляв. Там все перекрутили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus