USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина засудили за поширення дитячої порнографії

17 Грудня 2014 13:42
Зловмисник поширив на своїй сторінці відеоролик інтимного характеру за участю неповнолітньої, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

35-річний житель Володимира-Волинського потрапив у поле зору правоохоронців за розповсюдження продукції порнографічного характеру.

В одній із соціальних мереж чоловік розмістив відеозаписи інтимного характеру, який був доступний для перегляду іншими користувачами. Під вказаним відеороликом був підпис «участь 11-річної дівчини». На запитання, чи усвідомлював він, що завантажує на свою сторінку заборонений контент, який після розміщення є доступним усім користувачам, чоловік відповів ствердно.

Комп’ютерну техніку, з якої здійснювався вхід до соціальної мережі, працівники міліції вилучили.

За вказаними фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбачене частиною 2 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.Тепер чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus