USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські рятувальники підірвали знайдену вибухівку

14 Серпня 2013 12:15
Група піротехнічних робіт знищила 302 вибухонебезпечних предмети, які знаходились біля житлових будинків і являли собою потенційну загрозу для мешканців.

Так, 12-ого серпня працівники ТзОВ «ВолиньКомХліб» у селі Клепачів Ківерцівського району під час проведення земляних будівельних робіт виявили 248 ручних гранат, 4 мінометні і 2 протитанкові міни, та 48 підривників часів Великої Вітчизняної війни.

Знайдені боєприпаси, кажуть правоохоронці, становили потенційну загрозу, адже знаходились на відстані понад 150 метрів від житлових та господарських будівель.
Виявлені вибухонебезпечні предмети знищили на спеціально відведеному майданчику шляхом підриву.

Всього з початку року на території Волині виявили та знешкодили 1103 вибухонебезпечних предмети.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області застерігає: у разі знаходження підозрілого предмету схожого на вибухонебезпечний, в жодному разі не чіпайте його, не переносьте та не підпускайте сторонніх осіб. За можливістю відразу телефонуйте до служби порятунку за телефоном «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сапер Показати IP 14 Серпня 2013 16:37
правильніше написати-запал чи детонатор, а не "підривник"! Питання: а ці працівники ТзОВ «ВолиньКомХліб» не замучилися витягувати і рахувати ці боєприпаси? Вони, що смертники?!! Сказали би просто: в подальшому службою МЧС було виявлено і знешкоджено...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus