USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни приїхали з Білорусі краденим мотоциклом

11 Травня 2011 12:18
Троє мешканців села Річиця Ратнівського району Волинської області вкради мотоцикл у селі Лєліково Кобринського району Республіки Білорусь та переправили його через держкордон.
Співробітники Луцького прикордонного загону, що працювали на ділянці відділу «Самари», отримали інформацію від білоруських колег про виявлення слідів та ознак порушення державного кордону. Про це повідомили у прес-службі загону.
У ході оперативно-розшукових заходів з допомогою дільничних інспекторів прикордонної служби та місцевого населення було встановлено особи причетних до порушення кордону.
Невдовзі їх затримали. Зловмисники зізнались, що незаконно заволоділи мотоциклом «Мінськ» без номерних знаків та вночі перемістили його на територію України.
Мотоцикл виявили в сусідньому селі в закинутому сараї, на який вказали затримані.
Наразі всі матеріали за цим фактом направлені в Ратнівський райвідділ міліції для прийняття правового рішення.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus