USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни у жовтні переплатили за централізоване опалення

14 Листопада 2013 12:30
Комунальники «нагріли» волинян на гроші за послуги, яких не надавали, отож повинні здійснити перерахунок розміру плати за послуги з централізованого опалення.

Відповідні рекомендації надало Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України підприємствам6 ДКП «Луцьктепло», ПТМ «Ковельтепло», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», КП «Нововолинськтеплокомуненерго». Про це повідомили у прес-службі волинських антимонопольників.

Волинське обласне територіальним відділенням Антимонопольного комітету України здійснюється постійний контроль за додержанням вимог законодавства про захист економічної конкуренції на ринках з надання житлово-комунальних послуг Волинської області, зокрема послуг централізованого опалення.

Згідно з Порядком проведення перерахунків розміру плати за надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення в разі ненадання їх або надання не в повному обсязі, зниження якості, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2010 року № 151 (надалі – Порядок перерахунків), виконавець послуг має здійснювати перерахунки, зокрема у разі якщо середньодобова температура зовнішнього повітря під час опалювального сезону на протязі трьох діб перевищує 8 ºС.

У зв’язку з середньодобовою температурою зовнішнього повітря з 07.10.2013 року по 30.10.2013 року вище 8 ºС в області і невикористанням в цей період планового обсягу енергоресурсів на потреби централізованого опалення відповідно до вимог Порядку перерахунків, відділення рекомендувало ДКП «Луцьктепло», ПТМ «Ковельтепло», ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго», КП «Нововолинськтеплокомуненерго» здійснити перерахунок розміру плати за послуги з централізованого опалення.
Про результати розгляду рекомендацій, суб’єкти господарювання, повинні повідомити територіальне відділення у місячний термін з дня отримання рекомендацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Упс Показати IP 14 Листопада 2013 12:55
"Комунальники «нагріли» волинян на гроші за послуги, яких не надавали....." А хто б сподівався на інше??? Якщо АМКУ не "допоможе" повернути гроші людям, то так і залишимось в "лохах"...((
Пенсіонерка Показати IP 14 Листопада 2013 15:37
І до кого тепер звертатись, щоб повернули кошти?
D Показати IP 14 Листопада 2013 16:21
Перерахунок Луцьктепло самі зроблять в наступному місяці, чи потрібно кудись звертатись?
о-да! Показати IP 14 Листопада 2013 19:04
і ми заплатили більше, десь на 50 грн. а в кого квартира велика, то там і суми більші.
сергій Показати IP 15 Листопада 2013 19:40
так не платіть і все а потім знецінення грошей і тоді заплатите, як так оплачую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus