USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин переправляв цигарки за допомогою драбини

31 Травня 2011 12:06
Щоб перемістити контрабандні цигарки з України до Польщі, мешканець міста Любомля Волинської області зробив кладку з металевої драбини, яку перекинув через контрольно-слідову смугу.
Його протиправній діяльності зашкодили 30 травня прикордонники Луцького загону. Про це інформують у відділі взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
Оглядаючи територію, що межує з Польщею, прикордонники побачили зроблену кладку з металічної драбини, що була перекинута через контрольно-слідову смугу.
Крім того, по обидва боки кладки серед кущів вартові кордону знайшли 12 ящиків цигарок марки «Вест» білоруського виробництва з білоруськими акцизними марками та гумовий човен «Барк».
Згодом у лісовому масиві прикордонники затримали жителя міста Любомля.
Він зізнався, що ці цигарки хотів перемістити з України до Польші. Наразі проводяться перевірочні заходи щодо виявлення пособників.
Відносно затриманого складені документи по притягненню до адміністративної відповідальності.
Виявлену контрабандну тютюнових виробів передадуть в митницю.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus