USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин повісився через міліціонера-«вибивайлу»?

29 Липня 2010 12:43
Житель селища міського типу Ратне 29-річний Григорій Ліпич покінчив життя самогубством. Є підозра, що це зробив через великі борги, у які потрапив, граючи у підпільному комп’ютерному ігровому клубі.

Про це 29 липня пише газета «Волинь нова».

За словами заступника голови Ратнівської районної ради Василя Півня, в райцентрі, у приміщенні ВАТ «Олеся», в одній із викуплених кімнат нелегально діє клуб комп’ютерного ігрового бізнесу. Потрапити туди можуть лише довірені особи. А щоб не трапилося «осічки», діють камери відеоспостереження.
Ходив туди і Григорій Ліпич. Через програш потрапив у велику боргову яму. На користь цієї версії свідчить звернення до прокурора району Олексія Стадніка матері Григорія Олени.

Жінка у самогубстві сина звинувачує ратнівчанина Сергія Вознюка, ніби-то причетного до згаданого ігрового клубу. Вознюк – «вибивайло» коштів, програних у клубі - стверджує жінка і просить провести перевірку.
З’ясувалося, що Вознюк є інспектором відділу інформаційних технологій райвідділу УМВС України в області. Він – старший лейтенант міліції.
Цікаво, що Сергій Вознюк теж написав заяву в прокуратуру. Він просить прокурора «провести перевірку за фактами вимагання у нього грошей у сумі дві тисячі доларів США родичами померлого Григорія Ліпича та погроз йому і його сім’ї з їхнього боку».

За словами Олексія Стадника триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 29 Липня 2010 12:57
Встречная заява от мента? Этим он себя и выдал. Сто пудов, что замешан. С чего бы, матери вешать на него обвинения? Тем более, что он "є інспектором відділу інформаційних технологій райвідділу". Очередной изгой в рядах доблестных стражей порядка. Как проглядели, как могли такое допустить? В эти ряды берут только кристально честных и мужественных людей. А тут опять осечка.:) Вероятнее всего, что отмажется, бабки у парня есть, а прокурорские бабло любят.
nska Показати IP 29 Липня 2010 16:40
як все гарно сказано, нічого й додати..100% все так зачасту і буває!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus