USD 40.65 41.07
  • USD 40.65 41.07
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Волинянин сплатив 10 тисяч гривень за вбитого кабана

3 Січня 2013 16:11
Правоохоронці встановили особу чоловіка, який у мисливських угіддях Радовичівського лісництва втік на підводі від лісових охоронців, скинувши їм під ноги незаконно застреленого вепра.

Про це інформує «Волинь-нова».

Нагадаємо, нещодавно працівники державного підприємства «Ковельське ЛГ» на чолі з районним мисливствознавцем Сергієм Джалою патрулювали ліси Радовичівського лісництва. О 15 годині у 28 кварталі урочища Літин лісівники помітили віз з трьома чоловіками, біля яких лежала туша вбитого кабана. Вимогу представитись затримані проігнорували. Поки лісові охоронці говорили з двома чоловіками, третій викинув з підводи кабана і втік.

Під час розслідування кримінального провадження за даним фактом працівники Ковельської міжрайонної прокуратури та міліції встановили, що втікач — 28-річний мешканець села Купичів Турійського району Анатолій Черній.

«Цей чоловік зізнався та щиро розкаявся у тому, що саме він вполював кабана на території державного підприємства «Ковельське лісове господарство», чим спричинив господарству майнову шкоду на 10 тисяч гривень, — сказав перший заступник начальника Ковельського міського відділу внутрішніх справ, начальник слідчого відділення Іван Тусь.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності. Він уже повністю відшкодував цю суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus