USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин вивозив з України бурштин у паливному баці

5 Листопада 2013 11:35
Волинянин намагався перевезти через кордон 17 кілограмів бурштину, заховавши його у паливному баку. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

Мікроавтобус марки «Volkswagen» прибув учора опівночі на виїзд з України у пункт пропуску «Рава-Руська». Керував автомобілем 47-річний волинянин.

Під час прикордонного контролю у інспектора прикордонної служби Львівського загону виникли підозри, що в даному транспортному засобі можуть перевозитися предмети, заборонені для переміщення через держрубіж.

Саме тому автомобіль вивели для спільної з працівниками митниці додаткової перевірки. Як з’ясувалося під час огляду, чоловік приховав у паливному баку 17 кілограмів необробленого бурштину.

На порушника склали адмінпротокол. Товар вилучили та передали працівникам митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus