USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Біля польського консульства у Луцьку сталася ДТП. ФОТО

13 Вересня 2013 14:45
Дві автівки зіткнулися біля Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, що на вулиці Дубнівській. У одного з автомобілів на дверях зі сторони водія – вм’ятина глибиною 10-15 сантиметрів, кажуть очевидці.

Так, інцидент трапився приблизно о 14:00 годині дня, 13-ого вересня.
Зіткнулись білий Ford та синій Fiat.

Постраждалих, на щастя, немає. Щоправда, відчутно пошкоджений Ford – на дверях зі сторони водія глибока вм’ятина. На жаль, сфотографувати її не дозволили міліціонери.

Очевидці припускають: Ford або розвертався біля консульства, або виїжджав з воріт установи.






Правоохоронці ДТП прокоментують згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
інга Показати IP 13 Вересня 2013 15:05
Щодня цією дорогою їзджу - там і так досить складне перехрестя не тільки для водіїв а й для пасажирі, а як Консульство з,явилось, то стало просто жах. Особливо коли сфітлофори не працюють .
ИМЕЮ МНЕНИЕ до інга Показати IP 13 Вересня 2013 19:26
Перекрёсток сложный там, а возле консульства нужно "ловить момент" чтобы пересечь/выехать на главную дорогу. Автор статьи попутал Seat с Fiat-ом, алеж в любом случае синее авто на главной, а белый Ford - НЕ ПРАВ...............ДА ПОМОЖЕТ ВСЕМ СТРАХОВКА
vinexpert.com.ua Показати IP 14 Вересня 2013 09:51
ЦЕ НЕ РЕКЛАМА, ІНФОРМАЦІЯ БУДЕ КОРИСНОЮ УЧАСНИКАМ ДТП! У переважній більшості ДТП складно встановити ступінь вини того чи іншого водія, не знаючи швидкості, з якою рухався його транспортний засіб. Пропонуємо проведення автотехнічних досліджень та судових експертиз з наступних питань: - Визначення швидкості руху транспортних засобів при ДТП з врахуванням їх пошкоджень. - Дослідження параметрів зіткнення автомобілів на предмет їх відповідності параметрам розкриття подушок безпеки. - Дослідження обставин ДТП та відповідності дій учасників вимогам правил дорожнього руху. - Дослідження наїздів на пішоходів. Інформація на сайті: VINEXPERT.COM.UA
Саша Показати IP 15 Вересня 2013 14:06
я бачив це дтп хоча "Сіат " і на главній винуватцем е саме він так як рухався з шаленою скоростю по встрічній полосі обганяв автівку не в певнившись чи по переду немає перешкод! в той час водій "форда" виїжав з заправкі, синє авто на шаленій швидкості врізалося в біле на зустрічній поллосі друге аж відкинуло у сторону... наскількі мені відомо зробили винуватцем водія "форда"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus