USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

НП на Волині: випадкова смерть чи самогубство

20 Липня 2013 14:00
Втопитися 29-річному мешканцю Ратного не завадили ані відпочивальники, ані рибалки. На річку Прип’ять він прийшов, очевидно, щоб своїми діями лише привернути увагу людей. Проте, для чоловіка усе закінчилося трагічно, - пише «Волинь-нова».

Згідно з інформацією волинських рятувальників, трагедія сталася минулої неділі близько 15-ої години. Біля дюкера, або ж, як іще його називають, - газового трубопроводу через річку, відпочивальники, а також рибалки побачили Олега.

Мабуть, аби привернути до себе увагу, він вигукнув: «Я прийшов топитися!» І відразу ж шубовснув у воду. У цьому місці глибоко, шансів врятуватися нема. Втім, рибалки, кинувши вудки, побігли на допомогу хлопцеві. Хотіли подати йому дрючка, щоб він вчепився за нього. Та марно. Олега відразу ж захопила швидка вода і він опинився в отворі дюкера, протяжність якого - 30 метрів.
Як пише видання, через дві з половиною години на місце події прибули луцькі водолази, які й витягнули тіло чоловіка. Правоохоронці з'ясовують обставини і причини цього випадку. Експертиза засвідчила, що в потопельника були тілесні ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
жаль Показати IP 20 Липня 2013 14:14
Одні з усіх сил борються за життя, хапаються за соломинку, а тут добровільне зречення здорового, молодого...
вася Показати IP 20 Липня 2013 15:28
немає смислу жити іноді. все достає і заробити ніде і так приступає нечиста. жалко но такі наслідки життя боріться за життя і ходіть в церквушку. земля йому хай буде пухом
Нік Показати IP 21 Липня 2013 11:29
Зрештою людина йде на самогубство, коли вже іншого виходу не бачить. Коли смерть є бажанішою, ніж саме життя. Страшно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus