USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

За побиття батька до смерті волинянин потрапив за ґрати на 7 років

12 Липня 2013 13:12
Мешканець Володимира-Волинського відлупцював рідного батька до смерті. За скоєний злочин він проведе у в’язниці 7 років.
Відповідний вирок ухвалив Апеляційний суд Волинської області, – повідомляє «ZIK».
Прокуратура звинуватила чоловіка у жорстокому побитті рідного батька. Мовляв, заподіяв важкі тілесні ушкодження, які спричинили смерть постраждалого.

Як стверджують правоохоронці, під час конфлікту на побутовому ґрунті підсудний стукнув батька об вішак та двічі вдарив його коліном по ребрах. Після цього він витягнув жертву на веранду, де ще вдарив кулаком. Але й цього горе-сину виявилося замало. Батька, вже лежачого, він ще вдарив кілька разів ногою. Від отриманих травм (зламані ребра, розірвана плевра, забій легенів, надриви печінки та селезінки тощо) той і віддав Богові душу.
Але підсудний запевняв, що лише захищався. Мовляв, батько накинувся на нього з ножем. Тож стверджував, що «перебував у стані необхідної оборони».
Однак, як суд першої інстанції, так і суд другої інстанції визнали його винним у злочині, передбаченому частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Тож зловмиснику доведеться провести за ґратами сім років.
Ухвала Апеляційного суду набрала законної сили з моменту проголошення, але може бути оскаржена в касаційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus