USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За тиждень на Волині 7 разів горіли торфополя

7 Червня 2011 09:56
Упродовж останнього тижня на Волині трапилося 7 пожеж на торфовищах.
Торфополя горіли осередками торфовища у Любомльському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Камінь-Каширському, Любешівському, Ратнівському та Луцькому районах. Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС України в області.
Упродовж кількох днів поспіль працівники пожежно-рятувальної служби СДПЧ-1 і ПДПЧ-2 міста Луцька, окремого поста Держпожохорони селища Торчин, а також вогнеборці місцевої пожежної охорони сіл Береськ та Доросині, приборкували пожежу на торфянику поблизу села Хорохорин Луцького району.
Там на угідді площею близько гектара при відсутності зовнішніх джерел водопостачання торф горів осередками, створюючи перешкоди для під’їзду пожежної техніки.
В МНС нагадують громадянам, що в умовах сухої спекотної погоди ризик виникнення пожеж на торфовищах та у лісах надзвичайно високий.
Рятувальники застерігають суворо дотримуватися правил пожежної безпеки: не розпалювати багаття у лісах та на торфовищах, не викидати непогашені сірники та недопалки і навіть обмежити рух автомобілів у лісосмугах за складних та украй небезпечних обставин пожежонебезпечного періоду.
Рятувальники також просять сільських голів пояснити громадянам, що ігнорування простих протипожежних вимог може спричинити масштабні пожежі в екосистемах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus