USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

За засмічення території порушили кримінальну справу

5 Липня 2013 09:11
Кримінальну справу за засмічення ділянки на території Гутянської сільської ради, що на Волині, порушили правоохоронці.

Про це повідомили у прес-службі Держекоінспекції.

Державна екологічна інспекція у Волинській області протягом ІІ кварталу 2013 року провела 250 перевірок у галузі охорони та використання земель та 29 перевірок – на землях водного фонду.
Найбільш типовими порушеннями, які допускалися, є використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, самовільне користування земельними ділянками, засмічення земель побутовими та промисловими відходами, порушення природоохоронного режиму використання земель, несвоєчасне проведення рекультивації порушених земель.

За порушення вимог природоохоронного та земельного законодавства складено 10 протоколів, до адміністративної відповідальності притягнуто 10 посадових осіб та громадян на загальну суму штрафів 3,4 тисячі гривень.

За засмічення земель екоінспектори нарахували збитків у розмірі 138,9 тисячі гривень та пред’явили 4 претензії на загальну суму 653,1 тисячі.

За матеріалами перевірок по засміченню земель, які направлялись в правоохоронні органи, порушили 1 кримінальну справу, а саме: засмічення твердими побутовими відходами земельної ділянки на території Гутянської сільської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Омельчук Показати IP 5 Липня 2013 10:58
такого поняття як кримінальна справа вже немає. За новим КПК України розпочинається кримінальне провадження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus