USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали двох братів, які пограбували перехожого

10 Травня 2011 11:12
У Ківерцях на Волині затримали двох братів – 20-річного Володимира та 25-річного Олега С., які на початку квітня побили п’яного чоловіка й забрали в нього мобільний телефон та куртку.
Отримавши повідомлення про те, у райцентрі пограбували людину, правоохоронці виїхали на місце події. Про це розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Слідчо-оперативна група виявила побитого чоловіка у стані сильного алкогольного сп’яніння, який нічого, що могло б допомогти у розслідуванні, повідомити не спромігся.
У ході оперативно-розшукових заходів було встановлено та затримано місцевих жителів – двадцятирічного Володимира та його брата двадцятип’ятирічного Олега С., які підозрюються у вчиненому.
Як розповів затриманий Володимир, того вечора вони із братом добряче випили.
Пізніше поблизу одного з нічних закладів міста хлопці побачили сп’янілого молодого чоловіка, який, попрощавшись із другом, пішов додому. У цей момент у братів визріла ідея пограбувати його. Тому попрямували за ним слідом.
Трохи відійшовши, Володимир підбіг до чоловіка та завдав йому удар, а ще за допомогою газового балончика осліпив його.
Потерпілий упав на землю, і молодики добряче його відлупцювали. Після цього відібрали мобільний телефон та куртку, яку дорогою додому викинули.
Як повідомив начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз, під час спілкування батько хлопців зазначив, що чогось подібного від них і чекав, адже останнім часом його турбувала поведінка синів.
Підозрювані особи затримані і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області.
Вони зізнались у вчиненому і співпрацюють зі слідством. Хоч раніше у поле зору правоохоронних органів брати не потрапляли, міліціонери встановлюють їхню причетність до інших злочинів.
Проти молодиків порушено кримінальну справу за ознаками, злочину передбаченого частиною 2 статті 186 (Грабіж) КК України, що передбачає міру покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus