USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Жінка впала у криницю і лишилася цілою. Фото

30 Червня 2010 12:21
Жінка, набираючи воду, оступилася і впала до 20-метрової криниці й відбулася лише переохолодженням.

Про це повідомили у прес-службі Головного управління МНС України у Волинській області.

О 13:20 29 червня до служби «101» міста Володимир-Волинський на Волині надійшло повідомлення від мешканців села Маркелівка про те, що у криницю впала людина. Сусіди намагалися витягнути 23-річну односельчанку самотужки, проте усі спроби були марними.

Як з’ясувалося, жінка, набираючи воду, оступилася і впала до криниці. На глибині близько десяти метрів їй вдалося під час падіння впертися руками й ногами у стінки колодязя й у такому положенні очікувати на допомогу.

Уже за кілька хвилин після виклику на місце події прибули рятувальники. Пожежний Ігор Ковальчук спустився до криниці, одягнув на потерпілу рятувальний пояс, прикріплений до мотузки, а рятувальники Віталій Крижан та Юрій Бойко підійняли жінку на поверхню.

Медики, які оглянули потерпілу, діагностували переохолодження організму. Вона не потребує госпіталізації, – запевнили вони.

А місцеві жителі упевнені, що жінці пощастило, адже падіння у наповнену водою криницю завглибшки 20 метрів могло б обернутися трагедією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus