USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зловмисники пограбували волинську автозаправку

17 Жовтня 2013 15:49
Троє спритників, купивши на заправці пиво, прихопили із собою ще й обладнання. За такі дії передбачена відповідальність від штрафу до п’яти років позбавлення волі, - інформують у Ковельському МВ УМВС України у Волинській області.

Близько 22-ї години до ковельських правоохоронців звернувся директор автозаправочної станції із заявою про крадіжку компресора.

Правоохоронці встановили, що троє хлопців приїхали на заправку мікроавтобусом. Купили пива, під’їхали до компресора, яким підкачують колеса. Не довго думаючи, відкрили задні дверці транспортного засобу, погрузили обладнання – і поїхали.

У ході проведених оперативно-пошукових заходів працівники карного розшуку викрадений компресор вилучили у 25-річного жителя одного із сіл Ковельського району. Особи його поплічників встановлюються.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus